Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tennél ilyet, vagy tettél már? Megbántad?
Arra gondolok, hogy minden tökéletes, jól kijöttök, szereted, jó vele, sok a közös pont is. De egy helyesebb pasiért/csinosabb nőért otthagynád? Új impulzusokra vágysz, fiatalnak érzed magad, úgyis találsz még mást is, jó volt szép volt, de ennyi? Másikat is úgy érzed tudnád ennyire szeretni, sőt talán még jobban, aztán, hogy majd ő hogy bánik veled, mennyire működik majd hozza a jövő
Nemet, és kort is köszi :)
Egyszer egy tanítvány megkérdezte a mesterét: Mondd mester, mi a szerelem?
A mester így válaszolt: Ahhoz, hogy megtudd kérdésedre a választ, menj el egy búzamezőre, válaszd ki a legnagyobb búzaszálat, majd gyere vissza. De van egy szabály, amelyet be kell tartanod: csak egyszer mehetsz keresztül rajtuk és nem fordulhatsz vissza, hogy bármelyiket felvedd.
A tanítvány elindult a búzamezőre, végighaladt az első soron, megpillantott egy nagy búzaszálat, elcsodálkozott és arra gondolt, talán amott, később egy nagyobbra akad.
Majd meglátott egy nagyobbat... miközben azt fontolgatta, odébb még ettől nagyobb várakozik rá.
Valamennyi idő elteltével, amikor már túlhaladt a búzaföld felén, kezdte felismerni, hogy ez a búza már nem olyan nagy, mint az előző volt, amelyet felfedezett. Belátta, hogy elszalasztotta a legnagyobb búzaszálat és nagyon bánta.
Így hát végül üres kézzel tért vissza a mesteréhez.
A mester így szólt: Ezt hívják szerelemnek. Folyamatosan a jobbat keresed, de mire ezt észreveszed, már elszalasztottad azt a személyt...
22/F
Ment a zöldi kettes, ez jó, nem ismertem de nagyon tetszik :)
Egyébként én se tudnám elképzelni, csak kíváncsi voltam, milyenek az emberek úgy általában :)
Ha minden tökéletes, jól kijövünk, szeretem, sok a közös pont, akkor észre sem veszek másokat.
Ha valami nem működik, akkor próbálom megjavítani.
Ha menthetetlen, akkor kilépek. De nem azért, hogy azonnal mást keressek, hanem mert egy rossz kapcsolatnál még az egyedüllét is jobb. A mostani kapcsolatom előtt 2 évig voltam egyedül. Saját döntésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!