Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a harmincas párod dobna egy tiniért?
A lènyeg, hogy a srácnak (32) volt egy gyönyörü arcú, tökéletes alakú, diplomás (orvos, havi fél millió felett keres), és minden téren sikeres barátnöje (29),akivel régóta együtt éltek.
Megismert véletlenül egy lányt, aki 11 évvel fiatalabb nála (21), csak érettségije van, épphogy el tudja magát tartani, és külsöre sem fogható a másik lányhoz, mert nem nö, hanem gyerek, mint arcra, mind viselkedésre.
Amugy nem valami jó természetü lány,
elég csípös nyelvü és makacs.
A lényeg lényege, hogy a srác szakított a barátnöjével, összepakolt és lelépett otthonról, és le se tagadja, hogy a kiscsaj miatt van, holott az még csak le se feküdt vele, ès arra, hogy lehet-e valami valaha köztük, mindig kétértelmü válaszokat adott.
Ilyenkor mi megy a srácok agyára?
A párválasztásnál az iskolai végzettség és a fizetés másodlagos.
Nyilvánvalóan arról van szó, hogy a férfiak a fiatal nőket szeretik. Ha most 32 évesen összeáll egy 21 évessel, és esetleg 10 évet együtt maradnak, akkor 42 évesen lesz egy 31 éves barátnője/felesége. Az jobban mutat egy mellette, mint egy 39 éves nő...
Szoval az alapveto problemad az az hogy a pasi nem a penzre es a kulsosegekre hajt?
Bar ez utobbit megkerdojeleznem. Egy no barmien szep is, hiaba hamellé oreg
"Mit tennél, ha a harmincas párod dobna egy tiniért?"
Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor igyekeznék mielőbb feldolgozni a szakítást, egyedül lennék, amíg úgy nem érezném, hogy ez sikerült, aztán valószínűleg elkezdnék ismerkedni.
Annyi élettapasztalatom már van, hogy azon nem akadnék fenn, hogy a másik nő ennyivel fiatalabb, más az iskolai végzettsége, egzisztenciája stb., mert a lényeg szempontjából semmi jelentősége, illetve pont azt mutatja, hogy az exem tényleg nagyon beleszerethetett, mert akkor van az, hogy az ember nem hideg fejjel mérlegre teszi a két nőt előnyök és hátrányok szempontjából, hanem megy a szíve (esetleg másik fontos testrésze :-) után, mert valami elemi erővel vonzza a másikban.
Én nem fognám fel ezt annyira tragikusan, úgy vagyok vele, hogy egy kapcsolat nem véletlenül tart annyi ideig, ameddig, és nem kell, nem kéne két kézzel kapaszkodni senkibe, mert a mi javunkat sem feltétlenül az szolgálja, ha (szinte) egy teljes életet leélünk egyetlen férfi vagy nő mellett.
Megtörtént, de a mi esetünkben a tini tényleg tini volt.
Szakítottam vele, akkor már tepert volna visszafelé de nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!