Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Normális ez az indok?
Barátnőm szakított velem...
Röviden a történet: Valami baja volt (nem mondta el mi csak közölte hogy ez van, most mosolyszünet lesz), én meg ezután meg mertem kérdezni hogy mi a baj és nem mondta el. 1 hétig se találkozás se email se sms még telefon beszélgetés sem (ami napi szinten volt eddig), rákérdeztem újból... választ nem kaptam (egy emailt küldtem, mert telefont nem vette fel, de az emailre nem válaszolt), rá 1 hétre még egyszer.
Ma újra találkoztunk és azt mondta hogy mindennek vége mert én a magánéletébe kutakodom és ő ezt nem bírja.
Szerintem teljesen normális ha egy kapcsolatban az ember párja segíteni próbál ha baj van és próbálja kideríteni...
Most tényleg én vagyok bunkó és a magánéletében kutakodtam?
"Most tényleg én vagyok bunkó és a magánéletében kutakodtam?"
Akkor igen, bunkó volnál.
De, hogy megkérdezed mi a baj kettőtök közt viszont nem kutakodás... elege lett belőled, vagy talált valaki mást, mindegy is: vége.
Elég süket szöveg ez tőle.
# 7
Ezzel tökéletesen egyetértek!:)
Szerintem ha valakit igazán szeretek és valamire tartom, azzal semmiképp nem tudnám elképzelni, hogy azt akarjam tőle, hogy teljesen szűnjön meg.
pl. volt már arra példa, hogy hanyagoltam valakit, majd megkerestem, de attól még nem volt képem azt mondani ő ne keressen engem, ott már elég nagy baj van.
Nekem is mondott már ilyent egy volt párom, hogy legyen szünet, én meg nem követtem el azt a "hibát", hogy kutakodjak utána, vagy zavarjam, mégis tudtam már, hogy ez ennyi, utána lett más neki majd abból is szingliség lett neki.
Szerintem ha valaki megkéri a párjától azt, hogy hagyja békén, az fogadja el, hogy ettől ő még nem marad "szeretnivaló" ember a másik szemében, nem fog visszatérni hozzá, ha a másik kapcsolat csődöt mondott, ez elég visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!