Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a titok? (bővebben lent)
Mi az ami arra inspirál titeket, hogy megkérjétek a barátnőtök kezét? egészen hétköznapi dolgok, hogy jó vele, jó mellette ébredni, jókat lehet vele beszélgetni...stb?
Vagy házias, kedves, figyelmes, odaadó lány?
Esetleg kell valami plusznak lennie benne? Nőként nem tudom, mert nekem csak akkor akarták megkérni a kezem, miután szakítottam az illetővel.
Mostani párom pedig a kezdeti lelkesedése után inkább kifogást gyárt: nem akar úgy járni mint az anyukája meg a nagynénje, hogy elválnak egy idő után, majd visszamennek a férjeikhez.....
A megfelelő kapcsolat...ha nyugodt békés a hangulat és minden oké...nem állandó vita, hiszti, sértődés...bármelyik fél oldaláról...
Nekem alapból kedves, figyelmes, odaadó, gondoskodó a barátnőm...ezeket nem kell megvárnom...
Ha hónapokig minden szép és jó, persze 1-1 fennakadás lehet, de normálisan kell megbeszélni nem kiabálva...
És persze nem 1 hónapos ismeretség után, hanem ha megfelelően kiismertem az illetőt...
22F
Te tetted fel a másik kérdést is, h h érhetem el, h megkérje a pasim a kezemet?
Nos, mivel a férfi elvileg mostanság egy kapcsolatban ugyanazt kapja, mint egy házasságban....
25/F
Egyszer már megkértem egy lánynak kezét aminek nagyon csúnya vége lett.....vak voltam és szerelmes.
A mostani párommal több mint 10 éve vagyunk együtt, beszélgettünk már esküvőről, de nem erőltetem a dolgot. Olyan partner mellett szeretek felkelni, akit szeretek és viszont is szeret, ha ez elmúlik elköszönünk egymástól és mindenki megy a saját útján....nem hiszek a holtig tartó boldogságban.
37F
Első válaszoló, köszönöm! másodiknak: nem,nem én tettem fel. nem akarom semmivel "elérni" vagy "rávenni"! csak szeretném magamat elemezni, és persze a kapcsolatunkat is, hogy mi hiányozhat belőle. Tudom, nem vagyok tökéletes....szoktam sértődni.... de szerintem jogos dolgokon(pl. ha minden rám szakad, munka, házimunka, gyerek,nem közös).... elismerem ha hibáztam, értékelem a párom segítségét, a változásokat, ha értünk teszi.....
nem tudom érdemes-e leírnom, de pár hét ismeretség után került elő a gyűrű(exé-volt) megállapította, hogy rám nagy..... ekkor ugye még csak a néma vigyor volt rajtam...mert komolyan ennyi idő után senki se gondolhatja a "lánykérést"(persze nem kérte meg a kezem, csak felpróbáltatta velem)..... aztán többet fel se merült a részéről, és a gyűrű is jól el van téve.....
akkor úgy gondoltam, hogy neki ez fontos dolog az életében. Mivel jártam már úgy hogy 4és fél év után egy jól működő kapcsolatban azt kaptam, hogy lehet nem is én vagyok neki az igazi.... nem szeretnék újra így járni.... ezért is érdekel a dolog.
37/N
Én még nem kértem meg senki kezét, csak akkor tennék ilyet, ha azt érezném, hogy ő az az illető, akivel le tudnám élni az életem hátralévő részét.
Mindenképp kell valami plusznak benne lennie, mivel viszonylag sok ember kedves, figyelmes ahogy írtad.
Nekem van egy elképzelésem, amit nehéz szavakba önteni, viszont az érzés elég konkrét. Ha találok olyan nőt, megkérem. Máskülönben nem, akármennyire is házias, stb.
Lehet, hogy a párom is attól fél, hogy elhagyom, mint az ex....aki több év jegyesség után lépett le :O
de akkor mért vette elő a gyűrűket?
egyébként kérdeztem már tőle, miért tette,ha nem gondolja komolyan.... visszakérdezett, hogy nagyon szeretnék menyasszony lenni? mondtam, nem, csak ha Ő is komolyan gondolja.... ez pár hónapja volt..... aztán most meg ez a kifogása van....
"5" reagálva.....
Nem minden Nőnek az a legnagyobb problémája, hogy gyűrű legyen a kezén...ráadásul az övén már volt egyszer. Tisztában van azzal, hogy a mai világban ez semmit sem jelent.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!