Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik. Hogyan könnyítsem meg?
Ma felébredtem, és abban a pillanatban belém hasított, hogy nagyon hiányzik. 3 hete szakítottunk.
Szó szerint fizikailag szarul vagyok egész nap, mintha hiányoznának a belső szerveim, minden percben rá gondolok, hiába próbálom elterelni a figyelmem.
Én akkor úgy felejtettem el anno a páromat, hogy ő akkor itthagyta az xboxát nem is szóltam neki miatta, aztán elkezdtem online lövöldözni, tök jó volt, sok emberrel beszélgettünk is, aztán elmúlt minden. Lényeg, hogy legyél valami közösségben ez is sokat számít, tudom online nem ugyanaz de jobb mnit a semmi.
22/N
Neked agyban kell rendet tenni, nem biztos h mind a 24 sráccal gond van, csak még mindig bele vagy b**uzulva az exedbe. Ideje lenne elfogadnod a tényeket, és új fejezetet nyitnod.
És ezt a kis hisztit befejezni kisszívem.
Előtte 1,5 évig voltam szingli, ugyanilyen srácok jöttek, randiztam velük és kalap szar volt.
Tapasztalatból már nem is találkozok velük, mert nem jövünk ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!