Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani, de hogyan? Nem akarom megbántani.
nincs rá mód!
akármennyire finoman csinálod minden képen összetöröd ha halálosan szerelmes...
A "legyünk csak barátok" szöveget nagy ívből felejtsd el!!
Egy szakítást nem lehet finoman csinálni. Egyszerűen, szépen nyugodt hangnemben elmondod neki, amit érzel, és hogy miért szakítasz vele.
Biztos lehetsz benne, hogy csalódott lesz, de gondolom azt azért tisztelni fogja benned, hogy felismerted ezeket az érzéseket, és hogy hagyod őt, hogy a későbbiekben ő boldog legyen!
"Nem akarom megbántani."
Nem fog menni. Minden ember kiakadna emiatt, és jogosan tenné.
Ilyenkor kár, hogy nem tudja irányítani az ember az érzelmeit. Mert ha jól értem, emberileg szereted, csak az érzelem hiányzik.
Csak nem értem ha reménytelen, tudod úgy sem lesz semmi belőle, akkor jó szakítasz. De meddig leszel a plátói szerelem hatása alatt? Feleslegesen szenvedteted magad.
Mindenképpen fájni fog neki. Csak ezt ne mond neki, hogy mást szerettél mellette akivel nem jött össze. Inkább mond azt, hogy kiszerettél, elmúlt. Ha indokot kér, azt nem tudom hirtelen mit.
Teljesen mindegy!
A végeredmény ugyanaz lesz akárhogyan csűröd csavarod is! Az pedig az, hogy "vége" csak ennyit fog kivenni az ódáidból meg a hosszú beszédedből csak ennyit h "vége"
Szóval gyorsan rendezd le.
Őszinteség és határozottság.
Közlöd vele hogy így döntöttél és kész. Nem kérsz elnézést, magadtól nem magyarázkodsz, csak ha a párod kíváncsi az indokokra.
Nem akarlak elkeseríteni, de Te nem szereted azt a kölköt, csak kedveled, segített Neked talpra állni a "nagy szerelem" be nem teljesülése után....használtad egy ideig, de most már tovább lépnél. 2 év nagyon hosszú idő, nem kapkodtad el a döntést.....de még azt is megkockáztatom, hogy a srácnak gyakorlatilag esélye sem volt melletted mert Te a múltban éltél....fejezzed be minél hamarabb és ne kezdjél új kapcsolatba addig, amíg a múlton járnak a gondolataid.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!