Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem terhes normális?
4-5 hónapja szakítottunk a (volt) barátnőmmel..
Volt már férje de nem mentek jól a dolgok náluk kb 1évet voltunk együtt mire közölte hogy neki fontosabb a család.
Erre most meg terhes normális ?
Tiszteletben tarthatta volna a "gyász időszakot" legalább.
Csak szerintem nem ez a helyes megoldás amit ő csinál ?
Tehát volt férje és 1 évig tartott téged szeretőként? Te nem akartál gyereket, ő viszont családot akart és gyorsan teherbe is esett?
És a problémád, hogy nem tartotta tiszteletben a "gyász időszakot"? Mármint mit? Mégis mit kéne tiszteletben tartania? Kapcsolatokban nincs gyászidőszak, hacsak meg nem hal valaki.. Egyébként meg szakítottak és ha ő már másnap mással kufircol, akkor mással. Miért kéne tekintettel lennie arra, akihez már semmi köze?
Dehogyis nem az enyém az biztos.
De imádom a gyerekeket és én is szeretnék családoz ezt ő is tudta.Csak az a furcsa hogy "így szeret engem, úgy szeret engem" stb. Ezek szerint mégsem úgy volt ez ha rögtön szül is egy gyereket a "válságos" házasságába. Ez az amit nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!