Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti is éreztetétek már reményte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is éreztetétek már reménytelennek a helyzetet?

Figyelt kérdés
2 hónapja lassan hogy szakított velem a barátnőm, de még mindig nagyon gyakran gondolok rá, a héten kétszer vele is álmodtam. Tudom hogy idővel jobbnak kellene lennie, de látni fogom az egyetemen, félek sosem leszek túl rajta, pedig nem volt harmónikus a kapcsolatunk, ha nagyon akartam volna már sokkal korábban szakíthattam volna én. De szerettem és azt hiszem szeretem meg mindig. Összetört ugyanakkor más nem is érdekel csak ő. Valami tapasztalat hasonlo szituacioban?
2015. aug. 30. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyenkor ki kell toltened az urt a szivedben! Menj el egy kutyamenhelyre es vigyel nekik fott csirkefarhatat, amit otthon keszitettel ! Meglatod, hogy milyen orom fogad majd! Csinalj fotokat a kutyakkal es posztold! Segits nekik gazdit talalni. Kozben Te is dok uj embert ismersz meg , uj elmenyek halvanyitjak a regit. Illetve oromet okozon nehany kutyanak es az uj gazdijuknak. Mindenki boldog lesz! N
2015. aug. 30. 20:19
 2/2 Kenzo Tenma ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok jelenleg. Éld az életed, idővel jobb lesz.. Mást nem lehet tenni.
2015. aug. 30. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!