Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés

A barátom kb 2 hete szakított velem, mert szerinte túl sokat féltékenykedtem. Ugyanis van egy lány, akinek tetszik a volt barátom és már azelőtt is próbálkozott nála, hogy mi összejöttünk. Viszont az a lotyó akkor se hagyott minket békén, amikor már együtt voltunk, állandóan ilyen kis alattomos trükkökkel próbált elválasztani minket, hogy pl. átszerkesztgette az egyik facebook-os beszélgetésüket a barátommal, hogy olyan legyen, mintha engem beszélnének ki, vagy mintha arról beszélnének, hogy a barátom jobban szereti őt, mint engem...Aztán mutogatta nekem ezeket az átszerkesztgetett beszélgetéseket, hogy féltékeny legyek és szakítsak. De végül úgy nézett ki, minden jó lesz, a barátom megígérte, hogy lerázza azt a csajt és többé nem fog zaklatni minket, de ő közben továbbra is beszélt vele titokban. Amikor megkérdeztem, miért ragaszkodik ennyire hozzá, szerelmes belé, vagy mi van, azt mondta, nem, csak jó barátok. De nem értem, hogy lehet egy ilyen "embert" barátként szeretni, mint azt a ribit, láttam a beszélgetéseiket párszor és az egész annyiból állt, hogy könyörgött a barátomnak, hogy hagyjon ott engem érte, mert ők jobban összeillenének, mint én és ő -.- Szánalmas. És végül még a barátomnak állt feljebb, hogy kiakadok ezen és szakított velem. Ha ez nem lenne elég, most közölte velem, hogy alakulnak a dolgok közte meg az a csaj között...De én még mindig szerelmes vagyok belé és úgy érzem, nincs is értelme az életemnek nélküle...Ez most furán hangozhat,miután egy oldalt írtam kb arról, mekkora egy gerinctelen f_sz. De akkor is szeretem és nem bírom elfelejteni, minden nap sírok miatta és egyre gyakrabban jut eszembe az öngyilkosság is...Meg az, hogy előtte azt a k_rvát is szájba verem egy párszor. Egy baltával.

Teljesen egyedül maradtam. Mit kéne tennem? Egyáltalán van még kiút egy ilyen helyzetben? Úgy érzem, kezdek beleőrülni az elvesztésébe, meg abba, hogy neki pont azzal...kell összejönnie.

2015. aug. 14. 21:33
 1/4 anonim válasza:
100%

Nem kell tulreagalni. Gondolom fiatal vagy, elotted az elet. En inkabb ugy fognam fel az egeszet a helyedben, hogy talan jobb is, hogy most lett vege, mint mondjuk par ev mulva, mikor mar lehet eleg komoly a dolog (bar nem tudom miota vagytok egyutt). Ha meg neki az ilyen lanyok jonnek be, akkor majd meglatod, hogy porul fog jarni vele. Ha most a csaj megszerzi az exed, akkor mar nem lesz neki sok elvezete a dologban, hamar megunja, majd kidobja. Akkor jon az exed, es elkezd neked konyorogni, hogy probaljatok meg ujra. Te kiirsz ide egy kerdest, ezzel kapcsolatban, a valasozlok 90%-a megmondja, hogy nehogy megbocsajts neki, de te mesz a sajat fejed utan. 3-4 het-ig megint minden szipi szuper, aztan megint felbukkan a csaj, vagy egy masik. Rad megint azt fogjak modnani, hogy feltekeny leszel, es jon a szakitas es az ujabb kerdes gyakorin. Es igy elpazarolsz par evet az eletedbol. Szoval fel a fejjel, lassan lepj tul az exeden es keres inkabb egy masik kaliberu fiut, aki tisztelni is fog es ne es bele ebbe a ciklusba amit fentebb leirtam.

Az ongyilkossag pedig, allj a tukor ele es pofozd fel magad ha meg1x ilyesmi eszedbe jut. A melypontbol mar csak jo dolgok tortenhetnek veled. Probald eszrevenni oket es elvezd az eletet!

22F

2015. aug. 14. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Csak attól félek, mi van, ha összejön vele és boldogok lesznek? Biztos sokan nekem esnek majd ez a kijelentés után, de én nem akarom, hogy boldogok legyenek együtt. Szerintem nem érdemlik meg ezek után, amit velem tettek. Viszont hogyha a barátom még úgy is állandóan kereste, hogy mi együtt voltunk, meg most is, hogy szakított velem, egyből vele kezd flörtölgetni, nem vagyok annyira biztos benne, hogy ne lenne jobb a kapcsolata vele, mint velem. Ahhoz túlságosan ragaszkodnak egymáshoz vagy nem tudom...És ez elég szar érzés. Valahol tudom, hogy megérdemelnék egymást, mert mindkettő csak egy suttyó féreg, de mivel még mindig szeretem a barátomat valamiért, nem is akarom engedni, hogy vele legyen. Bár nem tudom, lehet már nem is a barátom érdekel, csak az, hogy az a rib_nc ne lehessen boldog.
2015. aug. 14. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudom én,mennyire megalázó egy ilyen,vagy hasonló helyzet,de ha boldog szeretnél lenni,egy dolgot meg kell jegyezned.Nem szabad foglalkoznod egyikőjükkel sem,érted?Fejben kell eltemetned őket,qrva mélyre,és nem önmagadat!Minél jobban agyalsz rajtuk,annál jobban meghülyülsz,ami ugye nem éri meg.Saját magadat teszed tönkre.Nem szabad lealacsonyodnod az ő szintjükre,mert ezzel csak azt éred el,hogy röhögnek rajtad a hátad mögött,és annál inkább csinálják,mert látják rajtad,hogy bánt.Felejtsd el mindkettőt!Dögöljenek meg,úgyis azt kapják vissza egyszer,amit megérdemelnek...Ne izgulj,majd fordul a kocka!Csak szépen szard le őket.
2015. aug. 14. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom (:
2015. aug. 14. 23:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!