Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig szakítottunk, lehetséges hogy már tényleg nem szeret?
Barátommal 1 hónapja szakítottunk, egy majdnem 20 hónapos kapcsolatból léptünk ki. A gond nem a szerelemmel volt, meg a kötődéssel, mert az mindig nagyon erős volt köztünk (ezért is lepett meg nagyon, amire majd mindjárt kitérek), probléma azzal volt, hogy eléggé különböztünk és voltak kisebb-nagyobb vitáink, épp egy ilyen veszekedés vezetett a szakításhoz.
Ez volt a bevezető, most a kérdésem: nem rég beszéltem az exbarátommal, most először, komolyan a szakítasunk óta. Azt is kérdeztem, hogy mit érez irántam. Mire azt felelte, hogy szeret mèg valamennyire, de inkább csak baráti szeretet (tehát már nem szerelem). Szakítasunk után 1 héttel, annyit mondott, hogy mindig szeretni fog (nyilván nem szerelemből, mert akkor más barátnője nem is lehetne), ezt az állítását még mindig fenntartja, mert tudom hogy fontos vagyok neki, ez a féle szeretet pedig egy szűkebb körre vonatkozik pl.: család, legjobb barát(ok), na meg rám. Ez eddig oké, de megkérdeztem tőle, hogy mióta nem szerelmes belém, mire azt felelte hogy rögtön szakítasunk után eldöntötte, hogy nem szerelmes és kész. Na ez nagyon meglepett. Ilyen tényleg létezik, egy több mint másfél éves kapcsolat után, ahol a felek úgy váltak el egymástól, hogy állítólag nagyon szerették egymást? Nagyon meglepett, mert így olyan mintha kb semmit nem ért volna velem az a sok szép emlék a hosszú idő alatt.. Hogy tudja valaki rögtön túltenni magát a szakítason? (Mellesleg mindkettőnknek első kapcsolata). Én arra gondoltam, hogy lehet tényleg ezt érzi, hogy túl van rajtam (velem is volt már ilyen, hogy ilyet éreztem iránta, mert "elhitettem" magammal, hogy már nem szeretem szakítas után), de amint megláttam és elkezdünk beszélgetni, ez az érzetem azonnal rombadőlt.
Kérdésem, hogy ez most egy ilyen "pillanatnyi" érzés, vagy tényleg lehetséges hogy ennyire komolyan gondolja a dolgot? Valaki volt már hasonló helyzetben?
Én már elfogadtam, nem is azzal van a problémám, hogy így érez, inkabb az a "bajom", hogy rögtön szakítás után, hogy tudta ezt így eldönteni? Akkor nekem miért nem megy csak így? Pl azt megértettem volna, ha egy hónap leforgása alatt fokozatosan elmúlnak az érzései, de azt nem tudom felfogni, hogy 1 napja még nagyon szeretett, következő nap már nem szerelmes. Fura nekem.
A választ köszönöm.
Valószínűleg fájt neki a szakitás ès nem akarta hogy tovább szenvedjen emilyatt ès elhatározta,hogy többet nem szerett...
Vagyis megtiltja magának...
Van ilyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!