Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, mert én is mozdonyvezető akarok lenni! Létezik ennél bizarrabb szakítóindok?
Az mit jelent, hogy "leszel"? Van már erről valami hivatalos döntés, vagy ez csak egy szándék?
A mostanira beadtad a jelentkezésed?
Nem akarlak elszomorítani, de valószínűleg az egy egyszeri alkalom volt, mikor 2014-es végzéssel 4 nő sikeres mozdonyvezetői vizsgát tett.
Idén 2 képzés is indult nem magános, és egy nőt se iskoláztak be. :(
szerintem ha tényleg ez foglalkozás érdekel, akkor fektess is bele energiát, ne foglalkozz vele hogy más mit mond, hiszen neked kell élvezned a saját munkád!
az, hogy emiatt szakít jelentheti azt, hogy félt a munkától-bár akkor inkább ezt mondta volna, vagy egyéb problémái is akadtak, nem tudhatod, kérdezz rá világosan, ha fontos még neked ennyire a srác, próbáld meg kihúzni belőle mi bántja. ha nem sikerül, vagy nem hajlandó elfogadni, akkor sem valószínű hogy ez a probléma, hanem csak fedésnek használta, valami más miatt-pl. h nem akar még elköteleződni, nem tudhatjuk...
és igen, van ennél bizarrabb is, velem pl. azért szakított az esem, mert van rajtam 5 kiló plusz... két év után hajlamos volt ezt kitalálni indoknak :D de ment is a levesbe, én ennél sokkal jobbat találok, igaz egy év volt rajta túltenni magamat, de hidd el nem éri meg ilyenek miatt szenvedni, próbáld meg tisztázni előbb, utána gondold át mit is akarsz te- elsosorban Te, és aztán ő... sok kitaetást hozzá ;)
Ezt a munkát szeretetből lehet csak végezni, különben tönkremenne az idegrendszered.
A Vasútnak elég érdekes logikája van, nőként rengeteget kellene tanulnod, hogy megértsd! (Több, mint 160 évig csak férfiak voltak Mozdonyvezetők)
Nem mozdonyt fogsz vezetni, hanem kis motorvonatokat, mert a mozdonyokat csavarkapoccsal kell a szerelvényre akasztani, ami nem egyszerű dolog.
Mit fogsz tenni a baleseteknél? Sikítozni, kiabálni?
Mit teszel gázoláskor? Végig kell nézned, mekkorát puffan, hátra kell menned. Idegrendszert próbára tévő dolog, főleg kisgyermek gázolásoknál, nőként nehezebb lehet elviselni.
Hogy véded meg magad, amikor jönnek az ideges "rokonok"?
Vagy lerohadsz valahol a nyílt pályán, egyéb dolgokat meg kell szerelni, bepiszkítanád a ruhádat?
Nő létedre mozdonyvezető akarsz lenni?? Ilyet se hallottam még. Valószínűleg nem lehet majd gyereked, mert a rázkódás tönkretesz valami női nemi szervet.
Hogy milyen új ötletei vannak a MÁV-nak... Lehet, hogy érdemesebb lenne előtérbe helyezni a mozdony által vontatott szerelvényeken való utazást... csak a biztonság kedvéért...
Alkalmasak a nők a mozdonyvezetésre, saját tapasztalat.
De ha reálisan nézzük a dolgokat az itthoni, most működő rendszerben és viszonyok között az elkövetkező 10 évben azt kell mondanom nem !tudsz! az lenni. A 2014es egyszeri alkalom volt. Metró, villamos, HÉV vezető minden további nélkül, de mv sajnos 1%nál kisebb eséllyel. Külföldön (nyugatra) kell próbálkozni, ha tényleg komoly a szándék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!