Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
A lényeg h én és a barátom külföldön élünk..wagy is én már nem..nem rég wolt a szülinapom..tudta jol h haza wágyom igy repjegyet kaptam...multhét hétfőn haza értem!!szombatig semmi baj nem wolt.,beszéltünk telon minden nap, kiwel mi wolt mi nem!!tesomékkal,unokaöcsiwel,anyuékkal le mentünk balcsira..szombaton mentünk strandra !?reggel felkeltem irtam Atinak h miujs stb meg hogy megyünk walahowá!?ő 3,5 orára irt wissza h wele mi wan?!utána irtam h megyünk majd jelentekezem...mikor haza mentünk 4 oráwal késöbb néztem telot otthon h jött e üzi wagy bármi irja h nem tud rolam semmit,bizti titok h hol wagyok és miwel tojok rá igy ne menjek wissza és witessem el a futszolgálattal a dobozaim!?én csak lestem h mi wan?!irtam h strandra néztünk és az unokaöcsimmel woltam és most taliztam elöször wele?!megkérdeztem h normális w sem...és a lényeg h neki wan igaza és duguljak el!!25/nő/ w csak megszokás /
2015. aug. 11. 01:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális, mert ahogy te sem vagy az.
2015. aug. 11. 01:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Te ostobaság
2015. aug. 11. 01:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hadd mutassam be neked Szimpla Vé nevű barátunkat, a billentyűzeten találod a Space (hosszú gomb) fölött, középtájt. :)
2015. aug. 11. 01:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igen, hallgass a 3-ra, ebben az esetben a leghasznosabb választ adta!
2015. aug. 11. 04:04
 5/5 anonim válasza:
nincs olyan hogy ne menj vissza kinn van az életed gondolom ott dolgozol meg stb,,,egyszerűen vissza mégy és ha dumal akkor lelépsz de nem Morszagra mert itt nem sok jövő van hanem kiveszel ott valami albérletet vagy meghuzod magad egy havernal..
2015. aug. 11. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!