Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom szakított velem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szakított velem és nagyon megalázott?

Figyelt kérdés
Szakított velem és nagyon nagyon bunkó volt,olyanokat mondott amivel nagyon sok határt átlépett ráadásul telefonban 2 év utàn. Semmi rosszat nem tettem pont ellenkezőleg,nagyon szerettem. Borzasztóan fáj. Sose fog bocsánatot kérni a gonoszságaiért? Nincs lelkiismerete? Hogy tegyem magam túl ezen?
2015. aug. 3. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

Ha tényleg nem volt rá oka és 2 év után csak ennyi telt tőle, hogy telefon szakított veled + még meg is alázott, akkor ne bánkódj egy percig sem, az ilyen meg sem érdemelt.. Nem értem miért nem lehet bizonyos keretekig normálisan szakítani, nem kell veszekedni, se üvöltözni, se a másikat megalázni.

Nem értem ebből is miért a kérdezőt kell kihozni hibásnak, egyik barátnőmet a "pasija" úgy rakta ki, hogy konkrétan semmi magyarázatot nem adott, annyit bírt kinyögni miután napokra eltűnt és nem vette fel a telefonját, hogy "Bocs, ez nekem nem megy, szevasz".

Úgyhogy nem kell sarazni a másikat..! Senki nem érdemli meg a megaláztatást, se nő, se férfi, max akkor ha a másik fél tényleg rettentő tahó és ezt érdemli. Na de ok nélkül, elég nevetséges viselkedés.

2015. aug. 3. 21:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát, ezek után hagyd a francba, és keress mást!
2015. aug. 3. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, hiányolni legalább nem fogod. :D

Amúgy tényleg vagy kimaradt egy rész vagy nem. Nekem volt egy exem, aki 3 év után msn-en dobott nem túl udvarias stílusban. Mert szerinte úgy nekem az jobb, nem fog fájni, véletlen se azért, mert egy gerinctelen kis hurka volt. :D Amúgy kiderült, hogy addigra összemelegedett egy jó barátnőmmel a hátam mögött egy baráti programon, amire nem mentem el, mivel beteg voltam. Van ilyen. :D Évekkel később kért bocsánatot. Nem mintha kértem volna belőle.

Hidd el, túl lehet élni, menni kell tovább. Egy ilyen fazon megér akár egy kis szomorúságot is? Ugyan már! :) Felejtsd el és kész, foglald le magad mással, járj társaságba, ne gubbassz otthon egyedül, mert akkor jön a kesergés.

2015. aug. 4. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!