Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek néha jót tesz egy kapcsolatnak egy kis "szünet"?
Ha nem ilyen krízisből fakadó szünetnek bélyegzik meg, akkor hasznos lehet. Pl. eltölteni egy hetet egymás nélkül elfoglaltság, utazás, stb miatt kifejezetten üdítő lehet. Sőt, kell is, baromi unalmas tud lenni ha folyton csak ugyanazokat az arcokat látod magad körül, mellesleg kell némi idő, amit azzal töltesz, hogy magaddal, a barátaiddal, a hobbiddal foglalkozol, a párod nélkül. Ezt lehet nagyban is csinálni, akár több napon keresztül.
A másik értelemben vett szünet is tehet jót, több párt is ismerek, akik a szünet után végül összeházasodtak. Szerintem ha a szünet után / közben szétmentek, akkor azért jó mert kiderült a szünet alatt, hogy ennek így kell lennie, ha meg nem mentek szét, akkor meg bizonyára jót tett...
Ez az eltölteni egy hetet egymás nélkül szerintem nem szünet, hanem az élet része. Hiszen ha nem vagytok még összeköltözve, akkor ilyenek gyakran megesnek, vagy meg is kell esnie, hogy néha külön időt töltötök. :)
Én inkább a másik szünetre gondoltam, amit te is írtál már másodjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!