Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehet belőle még valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet belőle még valami?

Figyelt kérdés
Már lassan 3hónapja nem vagyunk együtt, de külön távol 1 hónapja. Amikor otthon laktam, akkor találkoztunk szinte minden másnap. Ez idő alatt kiderült, hogy már van egy virtuális kapcsolata, amiben jól érzi magát, de azért én az ilyen kapcsolatokban nem hiszek... A srác Norvégiába melózik. Na de nem is az a lényeg. Amikor keresem, akkor mindig beszélgetünk semleges dolgokról meg azért én próbálok kettőnkről is... de ő kerüli a témát. Amikor költöztem el és elmentem hozzá elköszönni, akkor sírt, láttam, hogy rossz neki és próbáltam vigasztalni puszilgatni, ölelgetni és nem taszított el magától... Érzem, hogy nem vagyok közömbös számára, de most úgy döntöttem adok neki 1 kis időt, mert mióta ki mondta, hogy vége, azóta azért majdnem minden nap beszéltünk valamilyen formába. Kb. 2hét úgy gondolom, hogy elég lesz neki ahhoz, hogy lássa hiányzóm-e neki vagy sem. Én nagyon szeretem és szenvedek a hiányától. Harcoljak érte? Lehet még v.mi ebből? A kapcsolatunk jó ennek ellenére is és hát sokat köszönhetünk egymásnak a 6év után.
2015. júl. 25. 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:
A távolság és az idő, -általában,- nem tesz jót a kapcsolatoknak!
2015. júl. 31. 01:31
 2/2 anonim válasza:
Szerintem, ha szeretünk valakit, akkor a távolság nem számít. Ha úgy érzed szeret és te is biztos vagy benne hogy szereted, akkor szerintem megéri harcolni érte, mert az érzések nem múlnak el egyik napról a másikra és a közös emlékeket sem lehet törölni.
2015. aug. 3. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!