Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Vagyis nem mindenki de valaki segítsen mert megszakad a szívem!
Nem biztos, hogy azért mutatkozott másnak, hogy majd később neked fájjon...
Lehet csak azért, mert kevésnek érezte magát, aztán próbált valami jobbat mutatni.
Most meg, hogy látod, milyen sivár... örülj, hogy most van vége, nem később.
Szia!
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna...
Az én volt barátom sem szeretett soha, amolyan szamár voltam neki ló helyett.
A mai napig hazudik nekem, hogy fontos vagyok neki, de érzem, hogy nem szeret igazán.
Néha vannak elejtett mondatai, amiben az igazságot mondja. Pl. egy lány, akire -amúgy jogosan- féltékeny vagyok, mennyire tetszik neki. DE engem választott, mert én okosabb vagyok nála. Viszont nem ez az igazi ok, hanem hogy gyáva és lusta tenni azért, hogy neki tetsző barátnője lehessen. Én viszont mindent megtettem azért, hogy tetsszem neki. Teljesen feleslegesen.
VISZONT nem vagyok elkeseredve emiatt - az, hogy kinek mi tetszik, személyfüggő. Szóval biztos van valaki, akinek én leszek a legszebb. :)
Még valami: az exem NAGYON TETSZIK a mai napig. Holott jelentősen eltér attól, amit a filmek, TV, stb. ideálként állítanak be.
Ha gondolod, te is oszd meg a bánatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!