Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tevő legyek?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom,majdnem 1 évig jártunk de év elején vége lett. Rá 1-2 hónapra rá felkeresett. Azóta beszéltünk minden nap. Találkoztunk is. Minden jó volt,mintha soha nem is lett volna vége.Ugyan úgy fogtok egymás kezét csókoloztunk,öleltük egymást és kívántuk. Megbeszéltük újra randizunk. Ez is tök jó volt,sokat nevettünk beszélgettünk,meg ilyenek. De aztán kiderült ő még mindig beszél az exével,(ő csak kihasználta) aki miatt is anno szét mentünk. (Ő egyébként külföldön van tanulni s nem egyhamar fog visszajönni. Lehet kint is marad ha teheti. )Ez nekem nem tetszik,bánt,rosszul esik. Úgy érzem még mindig őt szereti,és csak azért keresett meg,mert ő épp nincs itt. Ha nincs ló jó a szamár is. Azt állította engem szeret csak engem,ő nem érdekli nem szereti,komolyan gondolja velem én kellek neki nem más ,nem

a levegőbe beszélt,összeillünk mint a

zsák és a foltja,vele nem illik

össze,értem aggódik a világon

egyedül és ilyenek. stb stb. De nem igazán hittem neki. Közben ő dolgozott ilyen alkalmi munkát festők mellet segédként 9 napot egyhuzamban. Nem tudtunk beszélni,mert ugye időre kész kell lenni. Csak jó pár óránként. Rossz volt nekem nagyon s alig vártam este legyen és végre haza menjen,hogy legalább 10 percet tudjunk dumálni. De feleslegesen vártam...nem szóltam semmit,nem akartam balhét,csak annyit,ha majd vége lesz végleg a melónak akkor írjon ha szeretne . Azt mondta persze akar és fog is. Hétfőn már nem kellet mennie. Vártam írjon. Nézem az órát 10 óra semmi...fél11 semmi...11 óra semmi...kezdtem aggódni talán vmi baja lett. Felmentem Facebookra ,s láttam ott igen aktív. Vártam hátha ír. De nem írt. Na ekkor tettem ki neki az üzenőfalára egy kis megjegyzést. De erre csak az volt a reakció "Mi a bajod?" Elmondtam mi. De nem írt semmit pedig mondta olvasta. Erre fel küldött nekem egy hülye viccet..:-/ Felhívtam mit akar ezzel mondani? Persze ,hogy azt én mindent jobban tudok a másiknál, nekem semmi nem jó,ha ír az nem jó,mert nem hiszek neki,ha nem ír akkor meg az. Így inkább nem ír. Végig engem hibáztatott ő volt megsértőde. Hát én sem hagytam magam. Szót szó követett,s azt mondtam neki akkor legyen boldog mással. Mi nem illünk össze. Erre meg annyit mondott akkor hozzám ki illik? Végig olyan flegma volt,mint akit nem érdekel a dolog. Azt mondta ennek a beszélgetésnek semmi értelme. Így végül azt mondtam neki megértettem nem akar engem,legyen boldog mással és letettem. Azóta nem beszéltünk. Nem keres,pedig facre járogat.

2015. júl. 16. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2015. júl. 16. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Sok ember nagyon érzékenyen reagál, ha leleplezik a valódi szándékait és érzéseit, és megpróbálja ezért pont az áldozatot hibáztatni. A srác gerinctelen alak, mindenben igazad volt, csak szórakozik veled, de most vagy rádunt, vagy akadt másik "ló", aki elsőbbséget élvez. Ha okos vagy, nem reagálsz többé semmiféle megkeresésére.
2015. júl. 16. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyönyörű példa arra hogy valami miatt szakítanak, x idő múlva összejönnek, de egy lépést nem tettek a kapcsolatukért.

Jó lesz az, nem kell megbeszélni, majd magától megoldódik.

2023. júl. 9. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!