Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kihez tudok fordulni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihez tudok fordulni?

Figyelt kérdés

Milyen szakember illetve bárkihez akkor segiteni tudna megemészteni a gondokat?

2 hónapja nem vagyunk együtt a barátnőmmel s egyszerűen nem bírom feldolgozni..

A lelkisegélyszolgálat ér valamit? Érdemes hivni?

F22

2015. júl. 16. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
ha így szereted, miért lett vége?
2015. júl. 16. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
2 hónap az semmi. én másfél éve vagyok így. :(
2015. júl. 16. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem 7 év depresszió követte egy szakításomat...idővel nem a lány hiányzott már...

én még nem hívtam a lelki segélyt, de ismerek olyat aki igen és neki sokat segített...szerintem te is megpróbálhatod...

22F

2015. júl. 16. 12:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem én szakitottam. Ő dobott, elöször hogy kell egy kis szünet. Éljünk. Aztán időközben összejött egy másik sráccal.

Felhívnám de nem tudom hogy kezdjem. Hogy ha elbőgöm magam (lehet ciki fiú létemre) akkor nem fog kinevetni vagy valami?

2015. júl. 16. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem szabad ennyire elgyengülnöd. Mással éli az életét, nem voltál neki elég jó.Ha élni akarna, nem pasizna be egyből. Fel ne hívd! Mi értelme lenne?
2015. júl. 16. 13:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem, őt semmiképp. A lelkisegélyre gondoltam.

Persze tudom nem kéne. De amióta Vele voltam senki más nem létezett. Csak Vele beszéltem facen,telón. Meg persze a munkatársakkal. De ők nem olyanok. Aztán mióta ez van teljes mértékben egyedül maradtam. Nincs kivel megbeszélnem az "olyan" dolgokat amiket csak neki mondtam el. Hiányzik. Hiányzik minden. A lelki nyugalom a testiség minden. :(

2015. júl. 16. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
El fog múlni. Ma még nehéz elhinni, tudom. De el fog.
2015. júl. 16. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!