Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy élhető túl, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy élhető túl, hogy a férjem 30 év után öt perc alatt elhagyott? Egy hete nem tudunk róla semmit! Nem hívja még a gyerekeit sem!

Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 11:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már hívtam és közölte, hogy nem jön haza, mert velem nem lehet élni! ENNYI! Megpróbálom elfogadni de nehéz!
2015. júl. 12. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz helyzet... Én azt tudom javasolni, hogy légy türelemmel! Előbb-utóbb muszáj lesz leülni vele és megbeszélni, hogy mi volt a probléma, de úgy tűnik, ő erre nem hajlandó. A döntésén nem tudsz változtatni, de legalább annyit megérdemelnél, hogy őszinte legyen veled. Drukkolok, hogy hamar összeszedje magát a férjed és eljusson erre a szintre.

Ja de ha már a kérdésed arra vonatkozott, hogy hogyan lehet ezt túlélni:

1. Beszélgess sokat a családtagjaiddal, barátaiddal... az sem baj, ha újra és újra átbeszélitek ugyanazt, a lényeg, hogy semmi se maradjon kibeszéletlenül. (Persze a gyerekeidet mindenképpen kíméld meg az apjuk pocskondiázásától!)

2. Foglald el magad más dolgokkal, pl. színház vagy kirándulás a gyerekekkel, egy jó könyv, régi barátok felkutatása, nagytakarítás stb. (Tudom, ezzel a tanácsommal ellentmondtam az előzőnek, de ez már csak ilyen, az embernek hol az egyik esik jól, hol a másik.)

2015. júl. 12. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a ferjed szerint a nicknevedbol csak a banya illik rad, de harminc ev hazassag utan azert mindenkeppen megerdemelnel egy oszinte beszelgetest,nem ilyen sunyi eloldalgast.
2015. júl. 12. 22:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazad van és tényleg banya vagyok a szemében, bár a kollégáim nagyon szeretnek és jó embernek tartanak.

Megfogadtam a tanácsokat, köszönöm.Szembe néztem magammal és sajnos látom a hibáimat, a férjem szidása eszembe se eszembe se jutott, csak értetlenül állok, hogy harminc év után még egy beszélgetést sem érdemlek.

Igyekszek felállni, de nagyon nehéz!!!

2015. júl. 14. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!