Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élhető túl, hogy a férjem 30 év után öt perc alatt elhagyott? Egy hete nem tudunk róla semmit! Nem hívja még a gyerekeit sem!
Vegulis miert hagyott el?Szerelmes lett masba, elege lett?
Ezek komplex dolgok az ember nem dob el 30 eves hazassagot 5 perc alatt kiveve ha gyulolte a hazassagat, illetve ha halalosan beleszeretett valakibe.
Sztem ilyenkor a legjobb az, ha megvizsgalod h miert tortent igy, mi lehetett az oka, mi ment tonkre, kibeszeld a barataidal a dolgokat es hagysz neki teret, mert ha teged nem is a gyerekekt majd biztos felhivja.
Nekem ez ugy tunik, hogy kivarta amig a gyerekek kirepulnek, lediplomaznak es ezzel ugy erezte, h a reszerol lezarult a dolog, o a kotelesseget teljesitette es tovabb mar nem kivan maradni.
Nekem innen ugy tunik h nem igazan kommunikaltatok egymassal leven te ugy elted meg h minden rendben, mikozben o csendben szenvedett de mivel nem beszelt arrol h mi baja, igy nem csodalom h hideg zuhanykent ert a dolog.
Tenni mostmar nem sokat lehet (mar ha lehet), csupan elfogadni a donteset.
Az hulyeseg, h valaki csak ugy kisetal mert kialudta a tuz 30 ev utan anelkul, h errol valaha beszelt volna, vagy megprobalt volna tenni erte, itt sokkal melyebb dolgokrol van szo.
Nyilvan ez csak talalgatas, de sztem van valakije akihez menni tudott mert ezt bixtos h nem egyik naprol a masikra dontotte el, hanem kitervezte.
6-os vagyok: Ugy lehet erosnek lenni, h elfogadod es ha ezt el tudod fogadni akkor majd megnyugszol. Ez leginkabb akkor fog megtortenni amikor egyszer elmeseli, h miert hagyott el, ez viszont nem holnap lesz.
Az idozites is szandekos volt es logikus (elviszem nyaralni, utolso program letudva), diploma osztas (a gyerek mostmar fuggetlen, diplomas) es adieu. Nem veletlenul vitt el nyaralni es nem veletlenul vart a diplomaosztoig sem.
Most leginkabb sztem probalj visszaemlekezni arra, h voltak e olyan jelek amik felett elsiklottal, mi az ami miatt boldogtalan lehetett, mikor johetett a no az eletebe...ilyesmik.
Most hulyen hangzik, de a kezdeti sokkon tul ezeket a dolgokat vegig kell gondolni oszinten es nyugodtan es a vegen osszeall a kep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!