Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért csinálja ezt?
Próbálom rövidre fogni. Szakítottam exemmel már több mint 1 éve (együtt voltunk 4 évig), ő összejött egy sráccal rövidesen. Viszont fent tartottuk a kapcsolatot (barátok maradtunk). Olyan 1-2 hetente beszélgetünk telefonon (általában ha beszélgetünk egy nap akkor hív másnap is meg azután is mondván 'hiányoztam'), illetve kb havonta találkozunk is (nem kettesben, csak meglátogatja a családot). Kb minden találkozásunkkor megfogdos 1-2x (hasam, karom, mellem), ez azért furcsa mert míg együtt voltunk nem csinált ilyet (sosem szerette hogy izmos vagyok, mindig próbált lebeszélni, a jelenlegi barátja ilyen átlagos pocakos picit túlsúlyos srác). Néha panaszkodik a barátja miatt hogy iszik és sokat játszik idióta játékokkat (wow) és ilyenkor feljövök h bezzeg én xd Na meg néha csinál érdekes dolgokat, pl birkózunk játékosan és odakap a farkamhoz, vagy pl pár napja háton feküdtem és ráfeküdt az ölemre, vagy simán átveszi a nadrágját is előttem. Néha nem tudom, hogy ezeket milyen jelnek vegyem, csak baráti dolgok, vagy akar is valamit.
Azt tudni kell hogy miután szakítottunk taliztunk párszor és még egy csókot sem volt hajlandó adni, nemhogy szex (bezzeg az agyamat folyamatosan húzta... dolgokkal), és akkor még barátja sem volt. 25f, a lány 21
Valószínű, hogy maga mellett akar tartani, hogy bármikor előránthasson a fiókból, ha épp nem talál jobbat, vagy ha úgy tartja kedve.
Adhatok egy tanácsot? Szerintem nem kellene tartanotok a kapcsolatot. Nem kell megutálni egymást, de azért a heti 1 telefont túlzásnak tartom... Neked van már új kapcsolatod? Ha így maradtok, akkor az eléggé megnehezíti a dolgodat, mert nem fogod tudni őt igazán elengedni.
Kívánod, vagy szereted? Nem mindegy ...
De egyébként az előző válaszolónak igaza van. Szégyellem, de bevallom, volt barátommal ugyanezt csináltam. Szerettem még őt, ezért nehéz volt elengedni. Ragaszkodtam az emlékeinkhez és kívántam őt és a megszokás miatt egyszerűen "muszáj" volt felhívnom, stb... Persze aztán beláttam, hogy olyasvalakihez ragaszkodni, aki nem az már, akinek megismertem (és a kapcsolatunknak is rég vége volt), hülyeség. És egyben gyengeség is.
Amit leírtál, az alapján ez a lány ugyanezt csinálja veled. Játszik, mert nem tud már szeretni, de ragaszkodik hozzád a múlt miatt. De ha nem lépsz és nem engeded el te, később sokkal jobban fog fájni.
Persze, én is szeretek volt barátommal néha beszélgetni, de ez általában 2 havonta egyszer fordul elő. + azóta egyszer találkoztunk személyesen, de az se volt megbeszélve. És az mégis mit jelent hogy meglátogatja a családot? Beállít, hogy "helló volt anyós, mi újság"? És ha lesz másik barátnőd? Akkor is majd járni fog hozzátok?
(Bocsi a sok kérdésért, nem bántásból írom :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!