Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal. Helyesen cselekedtem? 18L
Amióta szakítottunk, próbálja visszakönyörögni magát, merthogy engem szeret, velem akar lenni csakis. Másrészt sajnáltatja magát, sőt, fel is van háborodva, hogy végül is nem csalt meg engem, akkor megérdemelne egy 2. esélyt. Ígér fűt-fát...
Leírnám privátban, hogy mi is történt. Nem várok vissza lovagregényt, /bár örülnék, ha kifejtené pár ember a véleményét/, csak annyit, hogy dobtátok volna ezért, vagy sem? Most nekem főleg ennyi a lényeg.
Írjon rám, aki segítene. Köszönöm előre is.
Nekem nem kell sztori ahhoz hogy tudjam mi a helyzet, amit leírtál pont elég.
Ha könyörög hogy vissza vedd, meg hogy szeret, akkor ezt gondolom érezted volna, és nem szakítasz vele.
Fel van háborodva? Mire fel? Akkor azt bánja hogy nem csalt meg, ezek szerint most már ha visszaveszed, lehet hogy többet gondolkodik majd egy esetleges félrekufircon, ha van rá lehetősége.
Ha valaki tényleg szeret akkor nem magát sajnáltatja, nincs felháborodva, hanem tudomásul veszi, hogy hülye volt, és mindent megTESZ azért hogy ezt te érezd, nem csak ígérget.
Ha tudnád hány nőt láttam szenvedni ilyen faszik miatt, akik ígérgettek, meg magukat sajnálgatták, stb. Csak dísz volt számukra a nő.
Pedig mennyi normális férfi van a világon aki kinyalná a fenekedet is csak azét hogy vele élj.
Ezen gondolkozz el, mert szerintem ez a gyerek egy beképzelt állat, aki azt gondolja magáról, hogy ő mekkora király a csajoknál, pedig ha tudná milyen buta.
Ezeket azért tudom, mert én is férfi vagyok, habár csak halkan merem magamról ezt mondani, mert szerintem még távol állok az igazi jelentésétől, de talán közelebb mint az akiről beszélsz.
Ha meg akarod magad kímélni az újabb hasra eséstől, hanyagold ezt a hulladékot, keress egy normális arcot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!