Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szakítanak a férfiakkal? Mondanátok okokat amiért megtörtént?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 21:17
21/25 A kérdező kommentje:
fel kéne oldani már ezt a ffi női ellenségeskedést.
Ésszerű kompromisszumokkal a közös cél felé.
Tanulni a régiektől hogyan csinálták.
Érdekes hogy talán azért van a szerelem hogy akkor mindent rózsaszín ködben lássál, de utána nehéz az ébredés. Ezért ez sem jó módszer.
2015. jún. 29. 10:29
22/25 anonim válasza:
Fel kéne, egyetértek, nos, rajtam ez nem múlik. Elég komoly felfogásbeli változások kellenek. Én csak azt tudom, hogyha lejjebb adnának az igényeikből, feleennyi kérdés nem kerülne kiírásra,de hát nem teszik.
23/25 anonim válasza:
Eleve nem kene olyan no velemenyevel foglaloznod, aki nem szerves resze az eletednek. Itt kezdodik.
24/25 anonim válasza:
UuúúúúúÚÚúúúu.... most borzasztó nő leszek. Egyszer azért szakítottam, mert leültem megnézni egy filmet (repülő tőrök klánja) és nagyon rosszul éreztem magam utána, hogy engem miért nem szeretnek így és miért nincs részem ekkora szerelemben. Másnap szakítottam, több mint 2,5 év után. Langyos kis izé volt. Sok baja volt a kapcsolatnak, de a film adta meg az alaphangot. (Az a pasim mellesleg néha megütött, uralkodó természet volt és egy nagy kretén. Mégis a film megnézése miatt szakítottam.)
25/25 anonim válasza:
Egyszer szakítottam a barátommal, mert elment egy olyan buliba, ahová a barátai nőket vittek, de hivatalosan pasibuli volt és előre kijelentették, hogy nőként oda nem tehetem be a lábam. Kidobtam aznap délelőtt, este a bulin összejött és smárolt az egyik csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!