Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne úgy szakítanom a barátommal, hogy ő jelenleg azt hiszi, hogy minden rendben, és egyáltalán nem számít rá?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. A kapcsolatunkban eddig semmi vita, probléma nem volt. De van pár tulajdnosága ami engem nagyon idegesít. Okoskodó, imádja a saját hangját, olyan témákba is beleszól és vitatkozik, amikhez egyáltalán nem ért, direkt szeret idegesíteni másokat. Ezek kettesben nem jönnek elő, úgyhogy eleinte nem annyira zavart, azt hittem, majd megszokom. De már a baráti társaságom minden egyes tagja utálja, a szüleimen kívüli tágabb családnak bemutatni sem merném, mert ők sem bírnák. És meg is tudom ezt érteni, mert társaságban tényleg annyira irritálóan tud vislekedni, hogy legszívesebben letagadnám. Ezt eddig nem említettem neki, mert nem tudtam, hogy mondjam meg, és úgysem tudna ezen változtatni ilyen a stílusa, azt meg mégsem mondhatom neki, hogy pofa be. Reméltem, hogy majd megszokom, vagy ilyesmi. De most jöttem rá, hogy ezt a problémát nem tudom elnézni, hosszú távon nincs értelme a kapcsolatnak, így viszont nem akarom tovább húzni. A legnehezebb az, hogy ettől függetlenül szeretem, ragaszkodom hozzá, és ő ugyanígy velem. Én vagyok az első barátnője, tényleg sokat törődik velem, érzem, hogy fontos vagyok neki. És nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy vége. Derült égből villámcsapásként mikor legközelebb találkozunk, közöljem vele, csak úgy minden előzmény nélkül, mikor ő arra számít, hogy épp pár boldog óra előtt áll? Vagy próbáljam előtte felkészíteni chaten? De akkor meg nyilván nem hagyná annyiban a dolgot amíg el nem mondanám neki, hogy mit akarok. Az a legrosszabb, hogy ő már tényleg teljesen velem tervez, konkrétan egyetemet is úgy választott, hogy a közelembe legyen, a családja akar vinni magukkal nyaralni. Nekem meg iszonyatos lelkiismeret furdalásom van miatta, de nem tehetek róla, eddig én is azt hittem, hogy jól megleszünk, és nekem is nagyon fáj, de nem látom értelmét, hogy még halogassam ezt a döntést. Szerintetek hogy kéne szakítanom, hogy a legkevésbé legyek bunkó? (Mindketten húsz évesek vagyunk.)2015. jún. 28. 21:07
11/12 anonim válasza:
Én nagyon megvernélek a gyerek helyébe
12/12 A kérdező kommentje:
A kérdés mondjuk már tárgytalan, rég szakítottunk, de szabadna megkérdeznem utolsó, hogy miért? Mondjuk az erőszak alapból nem az értelmes emberek problémamegoldási módszere, de azért hátha valami értelmes érvet is sikerül összehoznod...
2015. nov. 3. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!