Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak annyira nembirom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak annyira nembirom már. Teljesen készvagyok nap mint nap?

Figyelt kérdés
Szakítottunk 1év 3hónapot voltunk együtt egy nagyon hülyeségen szakított barátnőm...de kiderült vagyis tudtam hogy van közben egy fiu is (egy páwa!) facen letiltott smsre nem válaszol! kb 1hete nembirom már nélküle olyan rossz hogy azon idegeskedjek hogy mit beszélnek vagy hogy miről van szó hiányzok-e neki szeret-e még és így már nagyon kész vagyok teljesen sokat sírtam már...első volt mindenben és én halál komolyan gondoltam vele..de néha már nembirom totál készvagyok nekem ő kell..jóvoltam vele sokan is mondják hogy velem jóljárt stb...nem fényezni akarom magam de tőlem szinte mindent megkapott...keresni nem akarom mert akkor csak megalázom magam...és neki kéne belátnia hogy ez így nemjó..és hogy velem a helye..de már nembirom nagyon hiányzik és nagyon szeretem..bele őrülök vele aludni vele kelni és lehet hogy ő meg 1percet se gondol rám...voltatok hasonlóban? valami tanács? vagy valami? :( nembirom már totál készlettem..egésznap csak cigizés..semmi mást nemtudok...18F
2015. jún. 22. 07:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd jön más!
2015. jún. 22. 12:42
 2/3 anonim válasza:

Sajnos előfordul az ilyen. Az a baj hogy erre tényleg nincs semmi gyógyszer, egyszerűen csak meg kell várni amig elmúlik. De ne roskadj magadba. Nagyon sok más lány van még. és tudom hogy ez nem vígasztal most még, de ez a helyzet.

Lány vagyok szóval nem tudom neked mennyire jön majd be a módszerem, de én a helyedben azt tenném hogy pár napig Jöhet a depis zene, meg a szomorkodás hogy kiadd magadból. Sok minden lesz ami rá fog emlékeztetni, de ne zavarjon. Úgy gondolj vissza hogy milyen jó volt vele. És ha letelt az a pár nap ami nem több semmiképp mint 3-4 akkor új erőre kapsz, és senkinek nem mutatod hogy fáj! Legyél erős, és ne a cigibe menekülj. Gondlom segít az ideg levezetésben, de nem tesz jót neked.

Ha gondolog írhatsz privátban is lelki támaszért, vagy csak beszélgetni kicsit. :)

Kitertást ;)

2015. jún. 23. 00:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Arra gondolj,hogy utána még rosszabb lenne ha össze is jönnétek újra....sajnos tapasztalat.... (22L)
2015. júl. 1. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!