Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Ha dobtam a nőmet, mert rászolgált, de a szex most hiányzik vele, de eszem ágában sincs visszatérni hozzá "csak dugni a régi idők emlékére" mert nem vagyok gerinctelen, de a szexet azt szeretem és hiányom van, de még új kapcsolatra nem állok készen mit tegyek?
Bocs a szóismétlésért...
22/F
2015. jún. 21. 10:55
2/9 A kérdező kommentje:
Nem kérdezem meg! Nem véletlenül EX! Eszem ágában sincs. Ő már felajánlkozot, de én élből utasítottam vissza.
2015. jún. 21. 10:59
3/9 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul fogalmaztam nem az exel hiányzik a szex.
Csak maga a szex. Az exem gyűlölöm, rá sem bírok nézni.
2015. jún. 21. 11:02
4/9 anonim válasza:
így viszont nincs sok értelme a kérdésnek, keress mást és azt prücsköld
6/9 A kérdező kommentje:
De addig nem akarok új kapcsolatba kezdeni, míg ezt sem zártam le magamban. Nem működne.
Hogy ismerkedhetnék addig, nem akarom erőltetni a dolgot.
De a szex már most hiányzik. :(
2015. jún. 21. 11:42
7/9 anonim válasza:
Nem azt mondjuk ,h járj mással. Azt mondjuk ,h keress mást "prücskölni". :D
8/9 anonim válasza:
Ezzel mindenki így van/volt/lesz, nem csak te. Amíg nincs más, addig nem dugsz. De ez így van jól, ez adja meg a lökést az ismerkedéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!