Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem szakítottam, hogy mondjam el neki?
Nagyon rövid ideje vagyunk együtt egy sráccal, de nem akarom tovább húzni az agyát. Azt hittem, idővel előjönnek az érzéseim, mert belsőre minden tetszik benne, de sajnos akárhogy próbálom, egyáltalán nem vonzódom hozzá testileg.
Nem tudom, ezt hogy mondjam meg neki, mert nem az ő hibája, nem akarom megbántani, de átverni sem szeretném. Ő viszont szeret engem.
Mit és hogy kéne csinálnom? :(
"3.: miért lennék attól felszínes p.i.cs.a, mert képtelen vagyok iránta vonzódást érezni annak ellenére, hogy tényleg megpróbáltam? "
Pont amiatt nem érzel iránti testi vonzalmat, mert felszínes vagy. Én már voltam szerelmes olyan lányba, aki külsőleg nem volt szép egyáltalán, de ahogy jobban megismertem, úgy a bensője miatt testileg is vonzó lett. Sosem szexuális vonzalom alapján próbálok másokkal ismerkedni. Ezért is ismerkedtem a neten, és találtam is valakit, akit szintén nem érdekel a külső. Pedig egy gyönyörű, okos, intelligens lányról beszélünk, akit vagy 100-an megbámulnak az utcán. Én csodálkoztam a legnagyobbat, hogy ilyen létezik. Nagyon különleges lány.
Találkozz vele, és mondd el neki, hogy nem azt érzed, amit ő, és ezért nem szeretnél már vele találkozni.
Nem kell belebonyolódni. Csak a tényeket mond, és ne visszakozz!
Aztán, hivatkozz valami családi programra, és menj el.
Ne hagyj kiskaput.
Mindig utáltam azokat az embereket, akik nem voltak őszinték, egyenesek. Inkább kifogásokat kerestek, lemondták a talákozókat, ködösítettek, de nem mondták el a tutit. Utána meg szenvedtek, hogy nem tudják levakarni magukról a csajokat/fiúkat.
Szóval legyél egyenes, és mindenki jobban jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!