Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Még sosem szakítottam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sosem szakítottam, hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Nagyon rövid ideje vagyunk együtt egy sráccal, de nem akarom tovább húzni az agyát. Azt hittem, idővel előjönnek az érzéseim, mert belsőre minden tetszik benne, de sajnos akárhogy próbálom, egyáltalán nem vonzódom hozzá testileg.

Nem tudom, ezt hogy mondjam meg neki, mert nem az ő hibája, nem akarom megbántani, de átverni sem szeretném. Ő viszont szeret engem.

Mit és hogy kéne csinálnom? :(

2015. jún. 15. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"3.: miért lennék attól felszínes p.i.cs.a, mert képtelen vagyok iránta vonzódást érezni annak ellenére, hogy tényleg megpróbáltam? "

Pont amiatt nem érzel iránti testi vonzalmat, mert felszínes vagy. Én már voltam szerelmes olyan lányba, aki külsőleg nem volt szép egyáltalán, de ahogy jobban megismertem, úgy a bensője miatt testileg is vonzó lett. Sosem szexuális vonzalom alapján próbálok másokkal ismerkedni. Ezért is ismerkedtem a neten, és találtam is valakit, akit szintén nem érdekel a külső. Pedig egy gyönyörű, okos, intelligens lányról beszélünk, akit vagy 100-an megbámulnak az utcán. Én csodálkoztam a legnagyobbat, hogy ilyen létezik. Nagyon különleges lány.

2015. jún. 15. 17:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Szard le az előttem ribizliző pasikat. Csak savanyú a szőlő nekik. A kérdésedre válaszolva: Mondj neki egy időpontot egy semleges helyszínen. Aztán találkozz vele és közöld vele, hogy szép volt jó volt, de úgy gondolod neked más ember kell. Erre megkérdezi, hogy ki az. Mire te közlöd, hogy nincs senki és nem mondod neki, hogy maradjatok barátok. Aztán habitustól függően lelkizel vele egy kicsit, majd elköszönsz tőle. Ennyi, nem egy vidám dolog, de ez a legjobb, amit tehetsz.
2015. jún. 15. 18:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp össze fogod törni valamilyen szinten, ez elkerülhetetlen. De ha megértő normálisan fogja kezelni a dolgot, de tény hogy egy időre fájni fog neki, de minél tovább húzod az időt annál rosszabb lesz neki, tönkreteszed az önbizalmát, átverve érzi magát stb. Velem nemrég hasonló szituban volt egy lány, nem érzett semmit én meg már nagyon beleszerelmesedtem és egyre inkább úgy voltam vele, ha már eddig nem küldött el, akkor tényleg lehet ebből valami, de tévedtem...
2015. jún. 15. 22:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Találkozz vele, és mondd el neki, hogy nem azt érzed, amit ő, és ezért nem szeretnél már vele találkozni.

Nem kell belebonyolódni. Csak a tényeket mond, és ne visszakozz!

Aztán, hivatkozz valami családi programra, és menj el.

Ne hagyj kiskaput.

Mindig utáltam azokat az embereket, akik nem voltak őszinték, egyenesek. Inkább kifogásokat kerestek, lemondták a talákozókat, ködösítettek, de nem mondták el a tutit. Utána meg szenvedtek, hogy nem tudják levakarni magukról a csajokat/fiúkat.

Szóval legyél egyenes, és mindenki jobban jár.

2015. jún. 16. 09:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi a szarért jöttél össze vele ha nem tetszik, és ha ne vonzódsz hozzá? És ne gyere azzal, hogy adtál neki egy esélyt, mert a randizás pont erre van, hogy még nem vagytok egy pár, hanem ismerkedtek. Randizni kellett volna többször, ismerkedni, és nem egyből összejönni a sráccal és hülyíteni. Isten óvjon minket az ilyen hülye pi.csa csajoktól!
2015. jún. 16. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!