Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani szerettem volna a barátnőmmel de sajnos kiderült hogy daganata van és nincs sok esélye mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt és, sajnos egy ideje már nem szeretem, erre egy fél éve jöttem rá, azóta próbálkoztam hogy hátha-hátha sikerül belé szeressek ismét de nem megy. Most hogy ezt megtudtam hogy daganata van még inkább nem tudok mit csinálni mert szemétség lenne szarban hagyni most amikor számít rám. De nem tudom mennyire bírnám ezt a terhet hogy a szenvedését kell végignéznem. Annyira kivagyok már idegileg mert teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek mi lenne a helyes? Mit kéne tegyek?2015. jún. 15. 01:05
21/22 anonim válasza:
Ha nem kamu kérdés, akkor ez nagyon durva dolog. Ebben az esetben egyértelműen maradj vele! Gondolj bele, hogy fordított helyzetben te mit éreznél, ha szakítanának veled. Ha bele tudsz gondolni, akkor nem kérdés, hogy mit kell tenned. Ráadásul a sok szenvedésért részben kárpótolni fog az, hogy a környezeted is nagyra fogja értékelni, ha segítesz neki.
22/22 anonim válasza:
Már fél éve nem szereted de most, hogy beteg lett lépnél le? Bírj ki még egy fél évet akkor most már, mert eddig is bírtad. Az, hogy neked végig kell nézned a szenvedését semmi ahhoz, amit most ő érez és ahhoz képest meg már végképp, hogyha szakítanál is. Arról nem beszélve, hogy mindenki féregnek tartana és szerintem tök jogosan.Nem kell annyira színlelni a szerelmet, mert nem ez lesz az igénye mostantól, hanem csak, hogy fogd a kezét és ott legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!