Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel hoditsam vissza a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel hoditsam vissza a volt parom?

Figyelt kérdés

25 eves no vagyok , az exem 30 eves

Masfel evet voltunk egyutt , mikor egyre tobbet kezdtunk vezsekedni aprosàgokon és megingottak bennem az érzések ezert szakitottam vele , nem biztam meg benne teljesen ereztem , hogy valami nincs rendben eben az idoszakban mar ( egyebkent sosem biztam meg benne teljesen mert az elotte levo kapcsolatomban megcsaltak) probalt viszatartani egy kicsit de nem eroltette meg magat elismerem .A lenyeg , hogy egy het utan felkerestem hogy hianyzik szeretem oldjuk meg a problemankat , megbezseltunk egy talalkozot a szemelyessegmiatt , de akkor kozolte hogy ő mar nem szeret ugy mint regen es nem akarja megprobalni , hisz folosleges jatszani az erzelmekkel mert ezt most igy gondolja , megoleltuk egymast elbucsuztunk azzal hogy megbezseltunk egy kovetkezo napot amikor oszefuthatunk , de nem kereesett es en sem tettem mert nem akartam nagyon kaparni utanna igyis megalaztam magam mar nagyon miatta, ezutan felkeresett hogy ha van kedvem talalkozhatunk , ossze is jott nem beszeltunk a kapcsolatunkrol a szakkitasrol csak jolereztuk magunkat , azota beszeltunk telefonon neha de semmi otletem a tovabbiakra nezve mit kene tennem elkovetnem hogy ne csak annyi legyen benne nem erdemes megprobalni . Tudom hogy nem szert mar ugy mint regen az elejen hisz en sem de ennyi ido utan ez termeszetes gondolom én, es azt is tudom hogy azert a semminel tobbet érez irantam

2015. jún. 10. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Győzködd csak magad virágszálam....

Életed egyik legnagyobb hibáját követnéd el ezzel, ő maximum csak kihasználna néha néha, te meg már szánalmas lennél.

Dehát eső után köpönyeg....tuti kaparni fogsz még utána.

2015. jún. 10. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Háát ez nem jó ötlet. Gondold ezt át.
2015. jún. 10. 21:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Ne mondjatok mar ezt :( annyira hianyzik napok ota aludni sem tudok miatta , mindent megtennek erte
2015. jún. 10. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Utazz el valahova vahy iratkozz be valami tarsasagi tanfolyamra pl. Tancolni tanulni. Csak hogy gyorsabban felejts.
2015. jún. 10. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy állandóan ő jár a fejedben. ha erre nem lép semmit, nincs mit tenni, felejtsd el
2015. jún. 11. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!