Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » "Gáz", hogy hálás vagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gáz", hogy hálás vagyok az exemnek a szakításért?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye a megfogalmazás, de tényleg az érdekel, hogy vajon kellene-e szégyellnem magam azért, amiért most az az érzés körvonalazódott bennem, hogy a 15 éves párkapcsolat utáni, két évvel ezelőtti szakítás jót tett az életemnek. Be kell ismerjem.

Én is keresztül mentem a gyász stációkon, önsajnálat, depresszió, a másik okolása, a magam okolása, a pia a drogok, az önpusztítás, majd lassan az elengedés és most meg a hála.

Sokkal jobban érzem most magam, mint mondjuk a kapcsolatom utolsó harmadában. És gyakorlatilag a legőszintébben kívánom neki is, hogy érezze úgy, hogy jól döntött és legyen neki is jó az élete.

2015. jún. 7. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem gáz ez. Viszont egy dolgot sosem értettem az embereknél. Miért "jogosítja" fel saját magukat az a tény, ha volt pár szerelmi csalódásuk, és önpusztításba kezdenek. :O Mire jó?
2015. jún. 7. 16:57
 2/2 opened paradise ***** válasza:
Nem,egyáltalán nem.
2015. jún. 7. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!