Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vissza tudnám még valahogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza tudnám még valahogyan kapni?

Figyelt kérdés
A barátnőm most szakított velem. Több mint 2 évig voltunk együtt. Tudom hogy megismert egy srácot és flörtölt vele és a randit tervezgette mert láttam az üzeneteit de amikor rákérdeztem ezt letagadta, de a srác addig nem volt hajlandó lépni amíg nem szakít velem. Most ezt megtette telefonon keresztül. Voltak dolgok amiket én is elrontottam de ezeket én képes lettem volna kijavitani. Megváltoztam volna a kedvéért ezt mondtam is neki. Nagyon szeretem még ezt a lányt lehet esélyem arra hogy valahogyan visszahódítsam?
2015. jún. 5. 04:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan embert sajnálsz, aki két év után telefonon szakít veled, hazudott, és melletted másokkal flörtölt. Mi kéne még, hogy megszólaljon az önérzeted??? N31
2015. jún. 5. 05:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ismerek egy párocskát, ahol a nő folyamatosan flörtöl mással az aktuális pasija mellett (én nem tenném). Sajnálom a férfit, mert sokszor nem látja ezeket a dolgokat, a háta mögött megy, mi többiek meg látjuk, mondjuk egyre többet vitatkoznak (nem viccből) mások előtt így 2 év után. Náluk is borulhat a bili előbb-utóbb, hacsak nem te vagy az érintett éppen, bár őket nem nagyon látom a neten, igaz, sose lehet tudni.

Az SMS-ben szakítás amúgy is eléggé megalázó, lépj túl ezen.

2015. jún. 5. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Aki telefonon keresztül közli a párjával, hogy vége.....finoman szólva nem sokra tart Téged, ne próbáld szépíteni a dolgokat, mert nagy hibát követsz el!!!

A leírtak alapján a bizalom sincs meg közöttetek, ennek így semmi értelme, zárd be és lépj tovább. Ne próbálj barátkozni vele, töröld ki az életedből egyszer és mindenkorra.

37F

2015. jún. 5. 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard visszahódítani, jobb lesz neked így. Most még nem érzed, de pár hónap után be fogod látni. A következő mindig eggyel jobb! ;)
2015. jún. 5. 08:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy csak amiatt szakított így mert még bizonytalan? Ha nem hívom fel és siettetem hogy modndjon valamit mostmár akkor nem mondott volna semmit. Azóta többször is találkoztunk hogy megbeszéljük a dolgainkat a végén mindig smároltunk meg ilyenek.
2015. jún. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!