Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szánalmas volna írni a volt barátomnak (aki szakított velem 3 hónapja), hogy még mindig szeretem, igaz?
Figyelt kérdés
Nem fogom kibírni! :( Úgy érzem, hogy már úgyis mindegy a méltóságomnak, csúnyán dobott, de én bármit megtennék érte. :(2015. jún. 1. 09:11
11/20 anonim válasza:
Mint mondtam, Te az érzésre Vágysz....de azt senki sem garantálja Neked, hogy bárkitől megkapod.
Nem akarlak elkeseríteni, de mindaddig az exeden fog járni az eszed, amíg nem találsz egy olyan pasit aki megüti azt a szintet Nálad, amit az exed képviselt....ha megtalálod azt a srácot akihez igazán tudsz vonzódni, akkor úgy elfogod felejteni a múltat mint a pinty. Ez így működik.
37F
12/20 anonim válasza:
Az őszinteségben nincs semmi szánalmas.
13/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogyha találok olyat, akibe jobban szerelmes leszek, akkor ő már nem fog érdekelni. :D De nem ez volt a kérdés. Én MOST belé vagyok szerelmes, ennyit tudok. Biztos leszek egyszer másba is.
2015. jún. 1. 09:43
14/20 anonim válasza:
a megoldás a hozzáállás. ezt nyújtotta a tizenegyes tanács. ha szigorúan kéne venni a kérdésre válaszolást, mindenkitől annyit olvashatnál, hogy igen vagy nem.
szerintem is ártanál vele magadnak.
30N
15/20 anonim válasza:
37F megírta a tutit. Hallgass rá. Nehéz, de én azt tanácsolnám, koncentrálj inkább magadra. Sportolj, tanulj nyelveket, ismerkedj, fedezd fel a világot magad körül.
16/20 anonim válasza:
sok lány szereti sőt imádja ha megalázzák. lehet ,hogy ő meg örülne ha tovább alázhatna vagy még jobban megalázhatna. ha neked ez kell keresd fel ,irj neki.
17/20 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valakibe "jobban" szerelmes vagy. A szerelem nem mérhető. Az vagy van vagy nincs.
18/20 anonim válasza:
Ne tedd!
Áldani fogod a nemleges döntésed később.
Egyébként miért szakított veled?
19/20 A kérdező kommentje:
Mert nem szerelmes.
2015. jún. 1. 11:53
20/20 anonim válasza:
És ilyen okkal dobott csúnyán?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!