Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti visszafogadnátok az exeteket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti visszafogadnátok az exeteket?

Figyelt kérdés
Ha keresne és ő szakított volna. Férfiak és nők véleményére is kíváncsi vagyok.

2015. máj. 31. 20:49
1 2 3
 11/25 opened paradise ***** válasza:
Tekintve,hogy szóba sem állok vele...nem hiszem.
2015. máj. 31. 21:25
 12/25 A kérdező kommentje:
Jól van. :D Akkor ez egyértelmű nem. :D Több válasz nem is kell. Micsoda esélyek... :D
2015. máj. 31. 21:36
 13/25 anonim ***** válasza:
Én visszafogadtam többször is... Soha többé nem tenném, a legaljasabb szemétségére rátett még egy lapáttal, megalázott, soha többet!!! Te se tedd!
2015. máj. 31. 21:44
 14/25 anonim válasza:
100%

Nekem nagypapám azt mondta , hogy "Kivágott fára nem mássz fel!"

22/F

2015. máj. 31. 21:46
 15/25 anonim ***** válasza:
12 Érdekes, hogy a hozzád intézett kérdésre még a mostani pillanatig nem voltál képes válaszolni:DD
2015. máj. 31. 21:48
 16/25 anonim ***** válasza:
15+ És akitől a legjobban vártad a választ az nem válaszolt:DD Ezt is tedd hozzá:D
2015. máj. 31. 21:49
 17/25 A kérdező kommentje:
Hát, most engem kellene visszafogadni. De nem lesz belőle semmi. :/ már most tudom. Nem volt megcsalás, meg ilyenek. Dobtam, de meggondoltam magam, annak ellenére, hogy mindenki véleménye az volt, hogy jól tettem. Lehet, ennek így kellett lennie.
2015. máj. 31. 22:58
 18/25 anonim ***** válasza:

Ismerősömet megcsalta az exe, ő dobta, majd visszafogadta. Egy idő után megint megcsalta.

Nem hiába szakít két ember egyszer.

Én nem tudok nyilatkozni, mert nincs exem.

2015. máj. 31. 23:53
 19/25 anonim ***** válasza:
egy magyarázatot meghallgatnék. miért is gondolta meg magát, miért dobott akkor, mit akar most. de még mindig szeretem, nem biztos, hogy téged is szeret még. szerintem egy próbát megér. mit veszíthetsz? ha elküld a p*csába, akkor megérdemled, de túléled
2015. máj. 31. 23:56
 20/25 A kérdező kommentje:
Igazából mindenkki szerint nekem volt igazam. :) szóval egyáltalán nem érdemelném meg...
2015. jún. 1. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!