Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert van az, hogyha szakitasr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogyha szakitasra kerul a sor es mondjuk a ferfi dobja a not maris megy az onsajnalat?

Figyelt kérdés
Harom kapcsolatom is igy vegzodott, visszahallottam,hogy en vagyok a megtestesult gonosz ezert es ezert, es altalaban ment a cirkusz, ismerosoek uzengettek nekem stb. Voltak olyanok is akik ra egy evre kerestetettek meg a palijukkal, testverukkel, csak mert bennuk maradt a szalka,hogy megmondtam nekik,hogy el lehet ballagni.

#szálka #aldozati szerep #eljatszas
2015. máj. 29. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindig az van megsértődve akit dobtak. Én lányként a dobtam 2 év után a barátomat, mert egy tahó s*gfej lett és én voltam a k*csög, mert nem bírtam elviselni már ahogy lenézett, és hogy leszar, és ahogy beszél velem...

Persze a közös barátaink őt sajnálták... Megértették azért a többiek, de próbálták fényezni, meg tök másképp hallottam vissza a szakítás menetét tőlük, ami nevetséges volt...

2015. máj. 29. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg így van mindig azt sajnálják akit dobtak pedig mindkét fél számára lehet ugyanolyan rossz.. Utána egy darabig az illető a szar aki dobta a másikat na és aztán mindenhez két ember kellett okkal mentek tönkre a dolgok aki nem hallgatja meg mindkét oldalt az meg így járt..Ítélkezni a legkönnyebb
2015. máj. 29. 13:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Volt akirol megtudtam, hogy felrekur megloktem a fejet mergemben,mert az egesz sztorit nevetve adta elo mintha o nem tehetne a dolgokrol, elkuldtem a halalf..szara, mar azt hallottam vissza,hogy en megvertem masnap mar a szeretojevel vart engem
2015. máj. 29. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaló, hogy az sértődik meg, akit dobtak, hiszen egyrészt az, hogy nem kellett, bizonyos szempontból kicsit megalázó érzés, másrészt ha még érez is valamit, akkor az érzéseiben is sérül.

Más kérdés, hogy ezt ki mennyire tudja méltósággal viselni, ki mennyire tud belenyugodni.

Hidd el, nekem is van olyan volt barátom nem is egy, aki még a mai napig is megpróbál néha kapcsolatba lépni velem, pedig már évek óta férjnél vagyok.

2015. máj. 29. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Nehezemre esik elhinni, hogy akit kulturáltan dobnak, az még egy év múlva is forrjon a indulatoktól. Ha mégis, akkor nagyon rosszul beválasztottál valami őrült tyúkot, és ha ez 3x is előfordult, talán jobban meg kellene nézned, kivel kezdesz párkapcsolatot. Az, hogy az egyik megcsalt, nyilván amúgy sem gerinces jellem, szóval kár tőle normális hozzáállást várni, na de a többi miért köpköd rád? Mivel aláztad le annyira? Biztos, hogy ők a hibásak? Ha engem dobnak, mert elmúlt a szerelem, az utolsó dolog, amit tennék, hogy még reklámozom is, maximum akkor, ha tényleg tapló módon történt az egész, amit nem érdemeltem meg.
2015. máj. 29. 14:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Természetesen nem csak ezek a kapcsolataim voltak, ezeket most csak azért emeltem ki,mert érdekelt a dolog.

Háromból kettő kapcsolatból jött ki amikor megismerkedtünk. Tény,hogy ezeket mind félreismertem,ezért is háromból kettő megcsalt és dobva lettek, egyet pedig,azért dobtam,mert akkor magam alatt voltam egy közeli ismerősöm halála miatt és nem akartam új impulzusokat meg tőle tartottam is,mert hallottam róla ezt azt régi kapcsolataiból,meg hazudozott nekem a múltját illetően.

Mindegy a lényeg,hogy egyiknél sem volt szép a szakítás,de szerintem jogosan vágtam hozzájuk a ribi jelzőt,akár a szemükbe, akár a haverok között már csak utólag röhögve az egészen, amiért nehezteltek rám.

2015. máj. 29. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!