Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogyha szakitasra kerul a sor es mondjuk a ferfi dobja a not maris megy az onsajnalat?
Mindig az van megsértődve akit dobtak. Én lányként a dobtam 2 év után a barátomat, mert egy tahó s*gfej lett és én voltam a k*csög, mert nem bírtam elviselni már ahogy lenézett, és hogy leszar, és ahogy beszél velem...
Persze a közös barátaink őt sajnálták... Megértették azért a többiek, de próbálták fényezni, meg tök másképp hallottam vissza a szakítás menetét tőlük, ami nevetséges volt...
Nyilvánvaló, hogy az sértődik meg, akit dobtak, hiszen egyrészt az, hogy nem kellett, bizonyos szempontból kicsit megalázó érzés, másrészt ha még érez is valamit, akkor az érzéseiben is sérül.
Más kérdés, hogy ezt ki mennyire tudja méltósággal viselni, ki mennyire tud belenyugodni.
Hidd el, nekem is van olyan volt barátom nem is egy, aki még a mai napig is megpróbál néha kapcsolatba lépni velem, pedig már évek óta férjnél vagyok.
Természetesen nem csak ezek a kapcsolataim voltak, ezeket most csak azért emeltem ki,mert érdekelt a dolog.
Háromból kettő kapcsolatból jött ki amikor megismerkedtünk. Tény,hogy ezeket mind félreismertem,ezért is háromból kettő megcsalt és dobva lettek, egyet pedig,azért dobtam,mert akkor magam alatt voltam egy közeli ismerősöm halála miatt és nem akartam új impulzusokat meg tőle tartottam is,mert hallottam róla ezt azt régi kapcsolataiból,meg hazudozott nekem a múltját illetően.
Mindegy a lényeg,hogy egyiknél sem volt szép a szakítás,de szerintem jogosan vágtam hozzájuk a ribi jelzőt,akár a szemükbe, akár a haverok között már csak utólag röhögve az egészen, amiért nehezteltek rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!