Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan! Ezért ti is szakitanátok?
Wow...a csajodnak te vagy a fontos, neked meg a meccs...
Remélem érzékeled a különbséget!
Most legalább verheted egyedül a f..szod a meccsre! :-D
És????
Én tényleg próbállak megérteni, de ez semmit nem jelent, hogy már volt kapcsolatod. Nem értem, ez érv akart lenni vagy bizonyíték?
Kamuzol kérdező.
"Ja és nagy flegmán közölte hogy volt már ilyen srác aki semmibe vette és ö neki kellett "pedáloznia" és hogy ö ezt még1x nem játsza el. "
Először ezt írtad. Aztán azt írod, hogy még senkije sem volt. Bezzeg neked. Akkor most melyik igaz?
Amúgy meg nem való ilyennek kapcsolat.
Hát öcsém!!! Nem tudom milyen meccs lesz, de ha a csajom hívna, akkor az NBI rájátszás nagydöntőjét sem nézném meg vagy az al star-t sem élőben... Felvenném, aztán megnézném egy alkalmasabb időben...
Szóval jó nagy paraszt vagy...
De tudod, lehet ezért van az hogy a párommal már 2,5 éve együtt vagyunk, és ezért nem is akarunk szakítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!