Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem vagyok szerelmes a páromba?
attól függ.
ha te azt a lángoló, emésztő szenvedélyt keresed egy kapcsolatban, ami az újdonsággal jön elő, a nagy betűs SZERELMET, akkor baj.
ha ismered magad, őt szereted, mint embert (csak nem szerelemmel, ezt a részt átugorva), hűséges vagy hozzá, vele szeretnél lenni, akkor nem baj.
a szerelem a legtöbb esetben amúgy is elmúlik. akkor az ember szakítson minden alkalommal, ahányszor csak ez történik, mert már nem szerelmes? persze, 15 évesen még ez történik. de miután már felnőtt kapcsolatokról beszélünk, nem mindig ez a legjobb döntés. idővel ha úgy érzed, ő az, aki mellett igazán el tudod képzelni magad, akkor szerelem nélkül talán még boldogabb életed is lehet. mert nincs minek elmúlnia, nincs süllyedő tendencia a kapcsolat minőségében.
ha szeretni sem szereted, akkor viszont valóban nincs értelme folytatni. olyan emberrel nem lehet leélni az életed, akit egyáltalán, semmilyen formában sem szeretsz...
Nem baj. Lényeg, hogy szereted, a többi nem számít. Az lenne a gond, ha szeretetet sem éreznél iránta.
A szerelem nem feltétlenül fontos érzés.
És mi a helyzet azokkal akik nem tudnak szerelembe esni?
Vannak emberek akik nem ismerik mi a szerelem.Lehet te is ilyen típus vagy nem?De legtöbb esetben átalakul szeretetté egyébként is idővel.Ami szerintem egy erősebb összetartozást jelent mint a rózsaszín köd állapota.Általában a szexuális élet is ellaposodik az idő múlásával.De 26 évesen még lehet nem kellene beletörődnöd.Bár nem könnyű tudom.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!