Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud segíteni nekem? A többi lenn.
Volt egy barátnőm, akivel egyszer csak szakítottunk, pontosabban ő szakított velem. Próbáltam elérni, de sem telefonon, sem mail-en keresztül nem sikerült. Végül egyszer visszahívott, és közölte, hogy többet ne zaklassam.
Az egész tiszta sor lenne, csak három héttel azelőtt még (állítólag) holtszerelmes volt belém.
Igaza van,hagy békén..Szakítottatok..Innentől fogva szerintem felesleges keresned..
Te magad írtad " állítólag szerelmes volt belém"...Ezek szerint tényleg csak állítólag.Vége van,ne a múlton agyalj,hanem lépj tovább,és építsd az életed :)
Komolyan most mit nem lehet ezen érteni?
Szakítottatok ennyi.. .
Az én idióta exem is azt hiszi ha nem hagy békén meg keres állandóan másként lesz pedig nem tiszteletben kell tartani a másik döntését és tovább kell lépni.
Szia
Nem lehet hogy valaki bekavart a hátad mögött és valamit mondhattak neki amitől ilyen lett?Szerintem ez áll a dolgok hátterébe mert ha nem szeretne megmondta volna szemtől.-szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!