Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátnőmmel, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátnőmmel, de nem érzem "jogosnak" a viselkedését. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Tegnap szakítottam a barátnőmmel, sajnos régóta elég csúnyán viselkedtünk egymással. Tegnap eléggé meg volt feküdve a hangulatom és úgy tettem, nem ez volt az első sem az én részemről, sem az övéről. Én szerettem őt és szeretem is, ELVILEG ő is. Ma felhívtam, hogy elmondjam neki, hogy rosszul tettem, hogy szakítottam, mégis mintha más emberrel beszéltem volna, mint tegnap. Hűvös volt, ellenséges, lerázós stílusú stb. Most akkor szeretett vagy nem vagy mi van? Mert én ha szeretek valakit nem tudok agyból ennyire ellentmondóan viselkedni. Mit gondoltok?

2015. jan. 3. 22:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
38%
Azért, mert él bennünk az utolsó veszekedés, utolsó mondatok és azok lehettek nagyon bántóak és nem akarjuk ezeket újra megélni. Lelkileg nagyon megerőltető, gondolom Neked is az volt! De Te szakítottál Vele, gondolom azt várja, hogy bizonyíts. Telefonon ezt nem lehet csak úgy átbeszélni... Mégis csak egy szakításról van szó! Meg gondolom megint jön a szokásos duma, hogy megoldjuk meg így szeretlek, úgy szeretlek és kezdődne minden elölről, amit Ő már nem akar, mert attól tart, hogy megint minden a régi lesz! Meg kell győznöd arról, hogy téved és hogy nagyon szereted!
2015. jan. 3. 23:42
 22/27 A kérdező kommentje:
Hmmm, elég hűvösfejű vagyok az ilyen konfliktusoknál, így mindig magamból indulok ki. Oké, azt mondom elképzelhető, hogy más emberek tök máshogy működnek érzelmeikben. Fuhh. Köszönöm a kitartó válaszaidat! Sokat segítettél! :) Átgondolom a dolgot, nekem is kell egy kis idő.
2015. jan. 3. 23:48
 23/27 anonim ***** válasza:
38%
Még annyit írnék, hogy én személy szerint ilyenkor mindig mércére tettem a dolgokat. Megér ennyi veszekedést és önmarcangolást ez a kapcsolat? Eltudnám-e megint viselni a bántásokat? Én mindig ezeken őrlődtem és néha hol ez, hol az győzött. Végül pedig inkább Vele maradtam és adtam még egy esélyt a kapcsolatunknak, de nem bántam meg! Viszont tudom, hogy kellett az a kis "szakítás", hogy rájöjjünk, hogy bizony még akarjuk egymást és nem adjuk fel könnyen. És azért is volt szükséges, mert az egyedüllétünkben átgondolkodtunk azokon, amiken az együttléteinkben nem, mert megszoktuk ezt és magának értetődőnek tartottuk, hogy egymás mellett leszünk, még ha emiatt meg is öljük egymást. De mivel az egyikőnk pillanatnyilag feladta és volt 1 hetes szünet, így azt is átgondolhattuk, hogy miken veszekedtünk és néhányat utólag átgondolva túlreagáltunk vagy meg se hallgattuk már a másikat vagy csak szimplán mi akartunk ki jönni egymás ellenére győztesnek. Most már "okosan" veszekszünk, mert belegondolunk a másik helyzetébe, nem "nyerésre játszunk", hanem hogy békesség legyen és most már ha nem is egyeznek a véleményeink, akkor sem ordítozunk, hanem elmerengünk a megoldáson, hátha közös nevezőre jutunk :) Persze a régi idők emlékére csapunk néha egy kis banzájt, de ezek természetesnek vehetőek 2 makacs és önfejű természetnél :D Nekünk kellett, lehet Nektek is ez hiányzott :)
2015. jan. 3. 23:58
 24/27 A kérdező kommentje:
Lehet nálunk is csodát tenne egy hét ilyen pihenő. Köszönöm, hogy leírtad a történeted. Most már kicsit másképp látom a dolgokat.
2015. jan. 4. 00:08
 25/27 anonim ***** válasza:
Remélem nálatok is ez az időszak egy "lecke" lesz, hogy még jobban összekovácsolódjatok! :) Egy bizonyos mértékig egészséges a veszekedés, hiszen akkor azt jelenti, hogy érdekelnek bennünket a közös problémák, de hajlamosak vagyunk átesni a ló túlsó oldalára. Egyik tanárom egyszer azt mondta, hogy a lelki ütések ugyanolyan fájdalmasak tudnak lenni, mint a fizikai bántalmazások. Néha rosszabbak. És igazat adok neki :) Lehet a hiány, a tudat, hogy elveszíthetitek egymást annyira megrendít majd benneteket lelkileg, hogy inkább jobban egymás érdekeit fogjátok majd figyelni, mivel több ilyet nem akartok átélni :) Sok sikert és ha nem jelentkezik, akkor sincs minden veszve :) Élőben pedig nagyobb sikered lenne! :) Sok sikert, szurkolok! :) :)
2015. jan. 4. 00:14
 26/27 Noren1989 ***** válasza:

Sztem hagyd. Ha ő nem ad a büszkeségéből, nem gondolkozik megoldáson...akkor te fogsz mindig helyette megcsinálni mindent ? Nem-nem, egy idő után újra betelne a pohár, és annyi. Ez így jó. Keressél picit nagyobb érzelmi intelligenciával megáldott leányzót, aki nem teljesen hülye am sem. AKAD.

25/F

2015. jan. 4. 11:02
 27/27 anonim ***** válasza:

"régóta elég csúnyán viselkedtünk egymással."

Sosem értettem az ilyet... ha egy kapcsolat nem működik,minek erőltetni? Miért jó látni,hogy szenved a másik? Szerintem ha igazán szeretted,akkor elfogadod,hogy ő ezt lezárta, Neked is ezt kéne tenned. Jön majd egy lány,akivel összeillesz, és boldog leszel!

2015. jan. 4. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!