Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátnőmmel, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátnőmmel, de nem érzem "jogosnak" a viselkedését. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Tegnap szakítottam a barátnőmmel, sajnos régóta elég csúnyán viselkedtünk egymással. Tegnap eléggé meg volt feküdve a hangulatom és úgy tettem, nem ez volt az első sem az én részemről, sem az övéről. Én szerettem őt és szeretem is, ELVILEG ő is. Ma felhívtam, hogy elmondjam neki, hogy rosszul tettem, hogy szakítottam, mégis mintha más emberrel beszéltem volna, mint tegnap. Hűvös volt, ellenséges, lerázós stílusú stb. Most akkor szeretett vagy nem vagy mi van? Mert én ha szeretek valakit nem tudok agyból ennyire ellentmondóan viselkedni. Mit gondoltok?

2015. jan. 3. 22:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én 22 éves vagyok :D Hát én is nagyon önfejű és makacs vagyok, de azt is tudom, hogy a barátom még nagyon gyerekes, én meg kicsit azért komolyabb vagyok nála és ebből vannak köztünk a veszekedések :) :D
2015. jan. 3. 23:17
 12/27 anonim ***** válasza:
Ne búsulj kérdező. Ez akkor már nem a mmakacsságán múlik. A szeret erősebb. Találsz jobbat. :)
2015. jan. 3. 23:20
 13/27 anonim ***** válasza:
Szeretet *
2015. jan. 3. 23:20
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! :) Én már úgy vágytam pedig lassan 22 évesen egy komolyabb, tartósabb kapcsolatra, de hát lehet most sírok, jövő héten pedig... ;)
2015. jan. 3. 23:24
 15/27 anonim ***** válasza:
Igazàn nincs mit. :) a sajàt nemem ellen beszélek, de mint írtam, én is elég makacs vagyok. Csak ha akarom ,le tudom küzdeni,ha van aki fontosabb a makacsságomnál. Lehet hogy rossz ezzel szembenézni, de ha neki nem te vagy a fontosabb,akkor jobb is ha megy. :)
2015. jan. 3. 23:27
 16/27 anonim ***** válasza:
Én amikor szakítottam a barátommal, nagyon-nagyon szerettem és nagyon ki voltam borulva, de akkor abban a percben, a sok bántásból és meg nem értésből elegem lett és úgy éreztem, nem tudom folytatni tovább. 1 hétig nem beszéltünk, majd újra egymásra találtunk :)Én nem akartam békülni, mert bár nagyon szerettem és nem ettem, nem ittam, csak bent kucorogtam a kis szobámban, na és persze jöttek látogatni is, mert egy múmia lett belőlem... de nem akartam tovább folytatni... viszont utazott értem 70 km-t egy csokor rózsával és egy szép monológgal, meg ígéretek, szép gondolatok, jövőnk stb... hát ezzel sok mindenkit lelehet venni a lábáról, engem is sikerült :) Szerencsére azóta csendesebb a helyzet, természetesen vannak veszekedések, de messze sem annyi, mint volt :)
2015. jan. 3. 23:28
 17/27 A kérdező kommentje:

23:27-es válaszoló:

Talán jobb is, hogy ment. :/ :)

23:28-cas:

Gratulálok Nektek!! Jó volt elképzelni is. Hát igen, az KAPCSOLAT, ez meg nem az volt.

2015. jan. 3. 23:32
 18/27 A kérdező kommentje:

Egy hete mondta ki mind a kettőnk, hogy már-már kezdjük úgy érezni, hogy a sok vitától egyre erősebb a lelki kötelék köztünk, annak ellenére, hogy nem tudjuk megoldani őket azért, mert mg mindig ott vagyunk és próbáljuk. Belőlem ez nem tűnt el, vagyis tegnap egy órára. :(

De talán belőle eltűnt végleg, pedig nagyon hiányzik és Őt akarom. :((

2015. jan. 3. 23:35
 19/27 anonim ***** válasza:
De éppen arra próbállak rábeszélni, hogy próbáld meggyőzni! Én is ha úgy vesszük férfi szemmel, akkor kellettem magam. Mondjuk én nem így éltem meg, de férfiak számára ezt jelentheti :D Lehet Ő is nagyon magába van most fordulva. Egyik ismerősömék 3 év alatt 4x szakítottak. Egy szakítási kísérlet belefér, ez a ami világban szinte kötelező már egy kapcsolatban (tisztelet a kivételnek) :D Lehet kell neki adni 1-2 napot és újra próbálkozz be! Meg ha személyesen teszed, sokkal másabb! neten én is meggyőzhetetlen voltam, telefont fel sem vettem... :)
2015. jan. 3. 23:37
 20/27 A kérdező kommentje:
Mi a fene! :O Ő sem veszi fel. De Ti ezt hogy bírjátok megparancsolni magatoknak??? Én vagyok a gyenge? Vagy ez nektek nem is megerőltető?
2015. jan. 3. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!