Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hatásos lenne ez az "ajándék" vagy inkább gáz?
Figyelt kérdés
Exemről kiderült, hogy az egész kapcsolatunk alatt csak szórakozott velem, semmi sem volt őszinte, mert végig kibeszélt az ő exével és meg is csalt, csak azért volt velem, hogy őt féltékennyé tegye (a csaj nem akar tőle semmit, csak szórakozik vele, régen is kihasználta, pénzhitelbe is keverte, stb.)... Ezért arra gondoltam, hogy karácsony alkalmából, illetve a szülinapja is most lesz, elküldöm neki azt a virágot, amit tőle kaptam még a kapcsolat alatt. Mindenféle kísérőlevél vagy üzenet nélkül, csak a virágot. Szerintetek hatásos lenne és elgondolkozna azon, hogy nem érdemeltem ezt meg, mert én tényleg tiszta szívből szerettem és átlátná a dolgokat vagy inkább csak még jobban kigúnyolna és kinevetne? Fél évet voltunk együtt egyébként.2014. dec. 25. 15:11
1/10 anonim válasza:
Szerintem gyerekes. Szard le kész passz, lépj tovább.
2/10 anonim válasza:
Szerintem szánalmas lenne ,ha elküldenéd neki, és ezt nem bántásból mondom. Ez a vonat már elment, ne fuss utána.
3/10 anonim válasza:
inkább gáz.
ne foglalkozz vele, lehet az esne neki rosszul.
4/10 RRR válasza:
szerintem felesleges,hisz nem érzett irántad semmit
csak magadat sebeznéd meg
fordíts hátat és töröld ki még az emlékét is ennek a csótánynak
5/10 Fiiú.. válasza:
lépj túl rajta az a legjobb megoldás!
6/10 anonim válasza:
Felesleges az exekkel foglalkozni...
Inkább a jövő felé fordítsd a fejed.
7/10 anonim válasza:
Szerintem csak te gondolod így h ez "jajj de milyen hatásos lenne és rögtön felismerné h mekkorát hibázott" sztem le se szarná vagy épphogy kiröhögne..
8/10 anonim válasza:
ha elküldöd neki akkor azt fogja hinni, h még lehet nálad esélye... sztem próbáld meg elfelejteni, elvégre csúnyán elbánt veled :S
9/10 anonim válasza:
áááh, ez max a fejedbe néz ki ilyen hü de királyul.
Ez kb úgy nézne ki, hogy épp csinálja amit épp csinál "ting-dang" *séta**séta* meglátja a virágot, vagy a dobozt amiben lenne "??? ez meg" "aha, jól van" azt kidobná.
Valszeg full leszarná az egészet. Max igen, még röhögne is rajtad ahogy mondtad.
10/10 anonim válasza:
egy dildót küldjél neki, az hatásosabb sztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!