Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem dobni a csajom, mert félek hogy boszúból megöl, mit tegyek?
Figyelt kérdés
elég veszélyes ez a nő, simán kinézem belőle hogyha szakitok vele vesz egy fegyvert és végez velem, vagy elkap megbilincsel napokig kinoz és megöl, vagy fellógat engem valahova, ez megteszi, nagyon szerelmes belém, jó lenne már lerázni valahogy2014. nov. 23. 19:52
11/15 anonim válasza:
ne félj a haláltól, az is az élet része, vágj bele, mondd meg neki
12/15 anonim válasza:
Szerintem is öld meg. Még jót is teszel vele, nem fog másnak kárt okozni.
13/15 anonim válasza:
ÜDV A KLUBBAN én se mertem elhagyni mert ugyan ezeket mondta pszihopata volt. most hogy elhagytam most se jobb zaklatt követt fenyeget. kész rémálom bárcsak lekopna teljesen ... de az ilyenek nem .... ÁTÉRZEM A HELYZETETT
14/15 anonim válasza:
Honnan veszed ezt? Lehet ez csak a te fejedben van. Vagy ilyeneket mondott? Akkor ülj le vele,hogy nem vagy szerelmes,nem is szereted,es hogy ne is próbálkozzon,mert rosszul vagy ha vele kell lenni. Mond a szemébe őszintén,aztán utána ne reagálj semmire se neki. De ennyi legyen benned hogy őszintén megmondod. Ha meg komolyan fenyeget,jelentsd fel,azt megteheted,hidd el komolyan fogják venni. :)
15/15 anonim válasza:
Basszus. Te komplett vagy? XD Miért jöttél össze vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!