Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem jó rám nézve? Bővebben lent!
Én már kicsit idősebb vagyok, de volt annó egy párom akivel találkozgattunk és én voltam a dohányos....ő ki nem álhatta. Amikor vele találkoztam arra a 2-3 órára , bőven kibirtam, hogy ne gyújtsak rá. Ha szeretek valamit és jól érzem magam miért ne? Hisz aki iskolába van vagy dolgozik az se gyújthat rá állandóan (legalábbis nem mindenhol)
Szerintem ki fogja birni....szépen meg kell kérni. Az meg butaság lenne, hogy te rá szokj...és ha azt veszed észre, hogy rá akar beszélni a cigire......hát inkább felejtsd el.
Szóval fizikális rosszullétet produkál a szervezeted a cigi füstre reagálva de azért félsz hogy rá fogsz szokni és azért utálod a cigis fiúkat..ok.
Figyu kérd meg hogy akkor tartsa is magát ehhez amit mondott, hogy nem gyújt rá melletted és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!