Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy szakításból gyorsan felépülni?
1 év 9 hónap után barátnőmmel szakítottunk, mert nem illettünk össze. Ettől függetlenül én nagyon szerettem, és még most is. Tudom helyre kellett volna hozni, de nem az én döntésem volt...
Ő is szeret engem még mindíg...
ha szakított veled akkor már nem szeretett, ne éld bele magad... ez kb. abból lehet félre érteni amikor szakításnál normális vagy és sajnál az akivel szakítassz, ne legyenek kétségeid ne gyötörd magad nem szeret már " úgy "
gyorsan felépülni? úgy, hogy élsz... igazi felépülést a szakítás elfogadása, az idő és majd 100%-ra egy másik nő fogja hozni
általában akkor már úgy emlékszel vissza, hogy teljesen tisztán átlátod, hogy kellett az a szakítás, nem fogod sajnálni nem fog hiányozni és úgy melékszel vissza rá min egy régi ismerősre, haverra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!