Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szakitásbol, egy barátnő szenvedéséből öröm. Mit csináljak?
Először is: Ne írj le ilyet, hogy mi a faszt csinálj. Gusztustalan egy lány szájából.
Másodszor: Randik előtt írd meg a nyelvtan leckét.
Harmadszor: Végigolvastam a kiegészítésed is, de nem értettem egy szót se. Szedd össze a gondolataidat, és tedd fel normálisan ezt a kérdést, akkor még válaszolni is fogok rá. Ígérem.
Ez már alapból elvárható lenne, hogy aki másfél nap alatt harmadjára teszi fel a kérdését, az legalább egyszer szedje össze normálisan, hogy mit akar. És most mondhatjátok, hogy miért szekálom, de könyörgöm, ha senki nem ír rá semmit, akkor az azért van, mert senki nem érti meg, most mi baja van.
Úgyhogy lennél szíves leszállni erről a témáról, vagy még egyszer, összeszedett gondolatokkal leírni, mert tőlem fel is vághatod az ereid, azzal az értelmi szintedet mutatod. 12 évesen ne várd el, hogy majd a huszon-harminc évesek pátyolgassák a lelki világodat.
Bocs, hogy ennyire nyers voltam, de már unom, hogy egy hülye emós kis csitri ennyiszer teszi fel az idióta kérdését. Tedd fel 1x, de normálisan, ha senki nem válaszol, oldd meg magad. Ha meg nem tudod, akkor így jártál.
Mi meg őszintén megköszönjük. ennnyih....
Jó, hogy minket szólsz le, főleg azért, mert a helyesírásod alapján nem lehetsz túl intelligens, a hetedikes majdnem-felnőttről meg nem is beszélve...Gratulálok!
De egyébként ha normálisan leírnád, ahogy előttem körülbelül 342 ember kérte, akkor szívesen válaszolnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!