Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy szakitásbol, egy barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szakitásbol, egy barátnő szenvedéséből öröm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
van egy barátnőm és szakitott vele a pasija és volt nekem is egy pasim és velem is szakitott..és a lánnyal mindig egymást vigasztaltuk..és rájöttem hogy a barátnőm összejött a volt pasimmal és engem meg mindig piszkál a barátnőm volt pasija..mindig fogdoz meg ölelget de van barátnője csak már nem szereti..és én meg kezdek belészeretni..és akarok vele beszélni hogy járjunk csak nem tudunk kettesben lenni sehol sem csak a z isiben mert ő 7 kes én meg hatodikos vagyok..de szeretem asszem..mi a faszt csináljak és a volt pasimmal is egy suliba járok és ott a suliban kb a felső tagozat vagyunk kb 60-an és kicsi az udvar is és majdnem mindig egymás mellet vagyunk ..és ott van a volt pasim barátja akire szintén hajtottam de ő vele azt joban lettem pedig lerázott és neki szoktam sírni hogy a volt pasim mijen köcsög vagyis neki mindent el mondodk..szal mit csináljak??
2008. nov. 29. 22:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
jah és ott van a volt pasim barátnőjei is és azok az én barátnőim is és a amikor jártam még vele akkor mindig tudtam hogy minden nap egy másik barátnőmmel csal meg tudom hogy egy kicsit gubancos a történek de miután a volt pasim iránt felvágtam az ereimet azután már könnyü lessz ..na nehéz dolog és ennél bonyolultabb is csak nem fojtatom..
2008. nov. 29. 23:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Az első hiba: barátnőd összejött a volt pasiddal. Ez jobb helyeken tabu. Második: hetedikes, hatodikos, 12-13 évesekről van szó, magyarul komolytalan az egész. Harmadik: a helyesírás és hogy egy mondatban, tagolatlanul írtad le. Innentől kezdve elment a kedvem, hogy értelmezzem ezt a "szöveget".
2008. nov. 29. 23:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is: Ne írj le ilyet, hogy mi a faszt csinálj. Gusztustalan egy lány szájából.

Másodszor: Randik előtt írd meg a nyelvtan leckét.

Harmadszor: Végigolvastam a kiegészítésed is, de nem értettem egy szót se. Szedd össze a gondolataidat, és tedd fel normálisan ezt a kérdést, akkor még válaszolni is fogok rá. Ígérem.

2008. nov. 29. 23:28
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez már alapból elvárható lenne, hogy aki másfél nap alatt harmadjára teszi fel a kérdését, az legalább egyszer szedje össze normálisan, hogy mit akar. És most mondhatjátok, hogy miért szekálom, de könyörgöm, ha senki nem ír rá semmit, akkor az azért van, mert senki nem érti meg, most mi baja van.

Úgyhogy lennél szíves leszállni erről a témáról, vagy még egyszer, összeszedett gondolatokkal leírni, mert tőlem fel is vághatod az ereid, azzal az értelmi szintedet mutatod. 12 évesen ne várd el, hogy majd a huszon-harminc évesek pátyolgassák a lelki világodat.

Bocs, hogy ennyire nyers voltam, de már unom, hogy egy hülye emós kis csitri ennyiszer teszi fel az idióta kérdését. Tedd fel 1x, de normálisan, ha senki nem válaszol, oldd meg magad. Ha meg nem tudod, akkor így jártál.

2008. nov. 29. 23:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Hatodikas vagy, foglalkozz a tanulással, a családoddal és a hobbijaiddal. Ilyen egyszerű:P
2008. nov. 30. 01:23
 6/12 A kérdező kommentje:
igaz hogy a fiu hetedikes de 17 éves:S:S
2008. nov. 30. 10:40
 7/12 A kérdező kommentje:
kössz hogy ijen köcsögül kedvesek vagytok..(bűntudat)bocsi ha nem tuggyátok..........ennnyih
2008. nov. 30. 10:43
 8/12 A kérdező kommentje:
biztos hogy én se fogok soha felmenni többször erre az oldalra......ezer bisztos inkább meghalok minthogy mégegyszer felmennyek ...........ennnyih........
2008. nov. 30. 10:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi meg őszintén megköszönjük. ennnyih....

Jó, hogy minket szólsz le, főleg azért, mert a helyesírásod alapján nem lehetsz túl intelligens, a hetedikes majdnem-felnőttről meg nem is beszélve...Gratulálok!

De egyébként ha normálisan leírnád, ahogy előttem körülbelül 342 ember kérte, akkor szívesen válaszolnánk.

2008. nov. 30. 17:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Látom, ennyi eszed van, szerintem pont hozzádvaló a négyszer bukott 17 éves gyerek. Nyomulj rá, az ilyennek minden utolsó, sötét lány kell, szóval van esélyed.
2008. nov. 30. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!