Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam vele de miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam vele de miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

irkál hogy te szemét, jól ki használtál , egész idő alatt csak játszótál vele végig a csicskád voltam. Soha sem érdemeltél meg.

Ki írta a fb-ra : Szemét , hazudós utolsó féreg és tudja az egész világ hogy nem vagy férfi.

Meg udvaroltatott fél évig. Élvezte hogy valaki legyezgeti a hiúságát. Ott hagytam később össze jöttünk. Ő azt hiszi hogy meg csaltam pedig nem. Az igaz hogy ki használtam , meg is alázta magát. (Nem volt szép dolog vissza adni neki.) Ezért nem is akarók már tőle semmit sem.

Miért csinálja ezt? Miért nem mondja hogy meg érdemeltem?

2014. nov. 5. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert ideges, le kell vezetnie a feszkót, biztos felcseszted az idegrendszerét.

Ki tudja...lehet, hogy megvan rá az oka is.

2014. nov. 5. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogyis mondjam Neked, hogy megértsd: Ne fóglalkoz vele. :D xD
2014. nov. 5. 12:22
 3/3 candrea válasza:
Így akar bűntudatot kelteni benned és feszültséget levezetni. Tiltsd le mindenhonnan.
2014. nov. 6. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!