Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! MIlyen jó visszavágós dalt tudtok?
Figyelt kérdés
Három hete szakítottam az exemmel, még szeretem, de nem szeretném hogy tudja, kirakott egy sírós szerelmes szakítós zenét, de én valami durvábbat szánnék neki emrt elég csúnyán viselkedett velem szerintem. Valami olysmi kéne ami inkább vicces, a szakításról szál, és arról, hogy Ő milyen szánalmas. Ötletek?:)2014. nov. 2. 19:51
11/28 A kérdező kommentje:
a normalis valaszokat köszönöm:)
2014. nov. 2. 19:57
12/28 anonim válasza:
#5 Senkit nem érdekel hogy téged milyen válasz nem érdekel. :)
13/28 RRR válasza:
Beatrice - Lángosképű állat a babám - YouTube
14/28 A kérdező kommentje:
Lehet inkább a te véleményed nem érdekel senkit, ha gyerekesnek vagy szánalmasnak tartod a kérdésem egyszerűen görgess túl rajta:)
2014. nov. 2. 19:58
15/28 anonim válasza:
Tehát szerinted normális az amit csinálsz?
16/28 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Kérdésből ítélve lánynak tippellek.
Megéri megpróbálni, de fordított helyzetben találóbb lenne (főleg ha tud angolul):
17/28 A kérdező kommentje:
Szerintem normális mivel senki nem ismeri, hogy pontosan hogyan is történt az egész, de amúgy nincs bajom a építő kritikával sem, de akkor leírnád legalább, hogy ez az ötletem szerinted miért rossz, és lehet akkor még el is gondolkodnék rajta.
2014. nov. 2. 20:02
18/28 anonim válasza:
/watch?v=SNCzDZVphUk (jútúbonxd)
kb ex szétoltós lel.
19/28 anonim válasza:
20/28 Anika Indigo válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=PlXjeHRa9xM
Küldeném a Napsugár ovi kiscsoportjának soxeretettel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!