Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiki555 kérdése:
A barátnőm most szeret, vagy nem? :o
Figyelt kérdés
A barátnőm mostanában nagyon furán viselkedik,általában rohadtul le sza**a hogy mit csinálok,kérdeztem tőle,hogy nem zavarja hogy más lányokkal szívezek,meg hogy pontozgatok lányokat? Erre mondja mit érint ez engem,én meg akkor felbaszódtam és elmentem futni,aztán hazaérek,majd "megvágom magam" mert kíváncsi voltam mit szól,erre szart arra mit csinálok,mondom megölöm magam,felakasztom magam,erre mondja nyugodtan,ez normális? Már elegem van.2014. okt. 24. 22:05
2/8 RRR válasza:
talán most kéne befejezni ezt a kapcsolatnak nem minősíthető valamit
3/8 anonim válasza:
Hát nem vagy normális, ez az egy biztos.
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a barátnőd épeszű, és észrevette, hogy gyerekes a játszmázgatásod.
6/8 A kérdező kommentje:
De ez így abnormális,mert mindig írja hogy ő így szeret úgy szeret,csak éppen leszar -_- úgy utálom az ilyet,de tényleg,lehet még holnap vége lesz a kapcsolatunknak,ezt ne m tudom eltűrni,hogy ezt csinálja velem,és még fel sem akar vállalni.....most felvilágosítottatok,köszönöm :) Mi a véleményetek a holnapi szakítással? :o
2014. okt. 24. 22:10
7/8 anonim válasza:
ha már fel teszed ezt a kérdést, akkor szerintem te is érzed mi a válasz... ha nem bírod tovább ezt a nemtörődömséged, szakíts vele, és adj esélyt magadnak, hogy találj valakit, aki jobban törődik veled. de (ne haragudj), ez nem normális, hogy azért vágod meg magad, meg mondasz ilyeneket, hogy valami reakciót csikarj ki belőle... ha valakit ilyen dolgokkal kell "manipulálni", az rég rossz. lesz olyan, aki mellé nem kell agyalni, hogy érd el, hogy érdekeld, hanem még az lesz idegesítő, hogy túl sokat aggódik érted :)
8/8 A kérdező kommentje:
Úgy szeretlek <3 Lehetsz fiú,lehetsz lány,de ezt a választ vártam :/ <3
2014. okt. 24. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!