Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés
A párom 8 hónap után se mondta ki hogy szeret.Én azért nem mondtam neki , mert mivel ő a férfi neki kéne mondani .Minden más kedvességet mond csak ezt nem :( 21/L

2014. szept. 21. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:
csak akkor bulizom ha úgy van és általában úgy van
2014. szept. 21. 00:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem onnantól kezdődik a kapcsolat, hogy mindkét fél tudja és másik tudtára adta, h szereti?
2014. szept. 21. 00:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell szakítani egyenlőre még emiatt vele, csak ültesd le és beszéljétek meg! Mindenképp beszéld ezt meg vele... nekem is rosszul esne! :)
2014. szept. 21. 00:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Én azért nem mondtam neki , mert mivel ő a férfi neki kéne mondani."

Na, ez egy szar mentalitás. Nem az ő mentségére mondom, de ez ostobaság.

Ülj le vele, és beszéljétek meg, kérdezz rá, hogy nála a szeretlek szó, az milyen "súlyú", stb, elmondja mit gondol, te is elmondod stb, aztán mondd, hogy neked ez fontos, kifejted normálisan, megnyílsz előtte, ezzel bizalmasabb is lesz a viszony, és megoldjátok a problémát. Kapcsolat probléma nélkül nem létezik.

2014. szept. 21. 00:32
 5/6 anonim válasza:
#4 esnek igaza van.. ez hulyeseg hogy o a ferfi es o kell hamarabb mondja... Ha tenyleg szereted akkor nem fogsz azert szakitani vele mert nem mondta meg hogy szeret.. attol amiert meg nem mondta attol meg nagyon is szerethet. Uljetek le es beszeljetek meg szeri tem is, minden kapcsolatban kerulnek kissebb ngyobb gondok, de ha igazan szeretitek egymast megpribaljatok megoldani. Sok sikert, remelem sikerul tisztazni :D
2014. szept. 21. 03:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. szept. 21. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!