Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmagyaráznátok ennek a logikáját?
Volt egy barátom.Titokban regizett a facebookra és flörtölt más lányokkal.Véletlenül rajtakaptam.Megharagudtam, szakitottam vele, aztán aztmondtam neki hogy beszéljük meg, és ő aztmondta hogy nem akarja megbeszélni, ha szakitottam vele akkor legyen vége.
Együtt lakunk, négy éve vagyunk együtt.
Én megakartam bocsátani neki ezt, és most meg ő van megsértődve, mintha én bántottam volna meg.
Aztmondta hogy elköltözik.Ez kevésbé zavar.Inkább azt nem értem, hogy miért nekem kell lelkiismeretfurdalásom legyen emiatt, főleg, hogy én semmi rosszat nem tettem.Vagy igen?
Az én első kérdésem az lenne, hogy hogy a fenébe lehet facebookon flörtölni ? Én már fent voltam egy tucatnyi partner keresőn szexpartner keresőn, már össze se tudnám számolni mennyin. És persze a facen is ott vagyok. De idővel mindről szép lassan lejöttem még két oldalon vagyok fent. Mert egyszerűen a mai nők cseppet sem érdeklődnek a Férfi nem iránt. Meleg meg nem vagyok! A face meg ugye azon alapszik ki kit jelöl be. Úgyhogy valóban nem értem hogy hogy a fenébe tudott a te barátod flörtölni. A te gondod végtelenül egyszerű..
Az exed ki akart lépni ebből a kapcsolatból. Ez a helyzet...tahó módon tette de aki ilyen tahó ahhoz én vissza nem mennék még ha térden állva könyörögne is... Rúgd ki a francba! Jobbat érdemelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!