Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tennétek a helyzetemben?
Röviden: szakítottam 3hónap után,összejöttünk újra,távkapcsolat,rájöttem hogy ő kell nekekm szeretem.a szakitás azértvolt mert úgy éreztem nem szeretem. a lényeg újra össszejöttünk,de meglátttam róla elég sok beszélgetést a régi exeivel,akik amint szabad lett ráhajtottak,meg szexkapcsolat oldalakról,és így úgy amúgy undorító beszélgetéseket látttam amit élvezett exem,találkozni akart velük megint,kocsiban dugni emit elvileg nem is élvez annyira,bár a fasziknak írta hogy jó volt velük.egyszerre több pasival is gondolta már hogy kipróbálja még nem tett olyat,1hétig voltunk külön,azalatt beszélgettünk aztmondta rátalált nagy ő-re ,akivel csak csók volt más nem,de ő az álma vele a csók is eszéletlen stb stb és írta barátnőinek hogy így úgy akar vele dugni.mindezt láttam.jelenleg ott voltunk hogy megpróbáljuk újra boldog voltam,de jöttek ezek a szép beszélgetések amiket megtudtam hogy eléggé r*banc...rákérdeztem mindenre 10szer mondtam hogy mindent tudok és csak hazudott...csak hazudot...majd végén is összevissza elismerte néha nemismerte el... a baj hogy szeretem és aztéreztem ő is engem mert sokat tett értem.szerintetek meglehet ezt még beszélni?
hagynátok a francba undorító amit tett nem,?
de nem tudom mit tegyek jó lenne vele de gusztustalan miket akart csinálni vagy csinált is esetleg.de nagyon szeretem.
ő 21/l
én 24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!